Verižno dvigalo - 3000 kg - chain_lenght m

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Jekleni nosilec, blok motorja ali gradbeni oder – obstaja veliko predmetov, katerih teža je preprosto pretežka, da bi jih dvignili brez pomoči. Verižni blok SBS-FZ 3000/5... Preberi cel opis
169,00 €
1-3 dni
Brezplačna dostava
Dobavljivost

16 izdelkov na zalogi Dobavljivo v 1 - 3 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 03:03.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Expondo ponudbi
Ponudba trgovine Expondo za izdelek Verižno dvigalo - 3000 kg - chain_lenght m. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.

Proizvajalec
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX028719A0
Prijavi napako
Jekleni nosilec, blok motorja ali gradbeni oder – obstaja veliko predmetov, katerih teža je preprosto pretežka, da bi jih dvignili brez pomoči. Verižni blok SBS-FZ 3000/5M iz Steinberg Systems pomnoži vašo moč in olajša dvigovanje težkih bremen. Zaradi svoje prilagodljive zasnove je enako uporaben na gradbišču kot v delavnici ali skladišču. Verižno dvigalo znamke Steinberg Systems ima natezno silo do 3 t. Visoko zmogljivost omogoča robustna jeklena konstrukcija naprave. Enako robustna je jeklena veriga, ki se uporablja za dvigovanje tovora in ima člene debeline 7 mm. Poleg tega je veriga utrjena, vijaki, matice in sorniki pa pocinkani. S tem je naprava zaščitena pred korozijo in ustreza najvišjim industrijskim standardom. Ročno verižno dvigalo vam omogoča dvigovanje predmetov do višine {{chain_lenght}} m, kar vam zagotavlja maksimalno mobilnost in manevrski prostor. Verižni jermenični blok se upravlja ročno in ne potrebuje dodatnega vira energije. Trije zobniki znotraj naprave zagotavljajo optimalen prenos sile, zaradi česar je izjemno vsestranska. Verižni blok lahko pritrdite na strop ali na oder s trdnim kavljem. Drugi kavelj je namenjen tovoru. Lahko se zavaruje z varnostno zaponko, da prepreči zdrs predmeta. Med dviganjem ali spuščanjem lahko verigo po želji blokirate. To vam omogoča popoln nadzor, ko delate z dvigalom.
Verižno dvigalo - 3000 kg - chain_lenght m
Verižno dvigalo - 3000 kg - chain_lenght m
169,00 €
v Expondo

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka