Potopna črpalka - 3.780 L/h - 750 W

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Potopna črpalka hillvert zanesljivo dovaja vodo in zagotavlja osnovno oskrbo z vodo vašim rastlinam na vrtu tudi v daljših sušnih obdobjih. Potopna črpalka s premerom 70 ... Preberi cel opis
199,00 €
1-3 dni
Brezplačna dostava
Dobavljivost

98 izdelkov na zalogi Dobavljivo v 1 - 3 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 00:55.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Expondo ponudbi
Ponudba trgovine Expondo za izdelek Potopna črpalka - 3.780 L/h - 750 W. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.

Proizvajalec
Moč (kW)
0.75 kW
Namen
Vrsta
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX02871692
Prijavi napako
Potopna črpalka hillvert zanesljivo dovaja vodo in zagotavlja osnovno oskrbo z vodo vašim rastlinam na vrtu tudi v daljših sušnih obdobjih. Potopna črpalka s premerom 70 mm je idealna za vrtine in vodnjake, lahko pa tudi napaja cisterne ali enostavno premaguje višinske razlike v zgradbah. hillvert je vaš specialist za vrtni material, katerega podvodne črpalke bodo poskrbele za namakanje vašega vrta. Zahvaljujoč učinkovitemu motorju črpalka deluje z največjim pretokom 3.780 L/h. Zmogljiv motor poganja 750 W, s čimer lahko doseže 2.850 vrt./min. Črpalko za vodno vodo lahko s pomočjo dolgega napajalnega kabla spustite do 20 m do vodnega vira in doseže višino 85 m. Sam motor je hermetično zaprt in s tem zaščiten pred pritiskom in vodo. Vrtno črpalko lahko preprosto in priročno upravljate prek krmilne omarice. Krmilna konzola je opremljena tudi s pretokovnim odklopnikom, ki zanesljivo ščiti potopno črpalko pred poškodbami. Potopna črpalka je primerna za čisto vodo z največjo vsebnostjo peska 0,25 % in temperaturo 60 °C, zaradi česar je popolna oskrba s pitno vodo. Ohišje črpalke za globok vodnjak je izdelano iz nerjavečega jekla, zaradi česar je izjemno odporno na korozijo in umazanijo. Zanesljivo prenese tudi najvišje zahteve.
Potopna črpalka - 3.780 L/h - 750 W
Potopna črpalka - 3.780 L/h - 750 W
199,00 €
v Expondo

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka