Nosilni voziček - 1,000 kg - dvigala je mogoče namestiti

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Ali morate bremena dvigovati z vrvnim ali verižnim dvigalom in jih tudi prevažati? Potem uporabite voziček z nosilcem Steinberg Systems! Prevažanje težkih tovorov je otro... Preberi cel opis
189,00 €
1-3 dni
Brezplačna dostava
Dobavljivost

1 izdelkov na zalogi Dobavljivo v 1 - 3 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena včeraj ob 01:57.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Expondo ponudbi
Ponudba trgovine Expondo za izdelek Nosilni voziček - 1,000 kg - dvigala je mogoče namestiti. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.

Proizvajalec
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX028714E2
Prijavi napako
Ali morate bremena dvigovati z vrvnim ali verižnim dvigalom in jih tudi prevažati? Potem uporabite voziček z nosilcem Steinberg Systems! Prevažanje težkih tovorov je otroška igra zaradi zmogljivega motorja in gladkega vozička za potiske. Preprosto pritrdite kabelsko ali verižno dvigalo na potisni voziček. Vzdržljiv voziček z nosilcem je idealen za profesionalno uporabo v tovarnah, industriji, centrih za recikliranje in ladjedelnicah – povsod, kjer je treba premikati težka bremena. Električni voziček je pritrjen na jekleni nosilec, ki mora imeti širino 68 - 110 mm. Široki prirobniški nosilci, I-nosilci ali dvojni T-nosilci so primerni za uporabo kot jekleni profili. S pomočjo potisnega vozička ga lahko prevažate tudi po ovinkasti poti, v kolikor je polmer ovinka vsaj 1 m. Voziček poganja 200 W motor. Električni nosilni voziček doseže hitrost do 16 m/min, bremena pa lahko premikate hitro in udobno. Voziček z nosilcem se upravlja z žičnim daljinskim upravljalnikom. Voziček se lahko uporablja v kombinaciji z različnimi dvigali. Dvigala z žično vrvjo serije MSW Proliftor lahko uporabite za vozičke (št. artikla: 10060009, 10060008, 10060006, 10060010), če ne presežejo največje obremenitve 1,000 kg. Alternativno lahko na nosilni voziček pritrdite verižno dvigalo ali dvigalo z ragljo. To vam ponuja širok nabor, s katerim lahko voziček uporabljate. S svojo dolgotrajno konstrukcijo iz jekla in legiranega jekla za vse kritične komponente je voziček z nosilcem zanesljiv in vzdržljiv pomočnik, ko gre za težka bremena. Prevleka ščiti nosilni voziček pred korozijo in podaljša življenjsko dobo izdelka.
Nosilni voziček - 1,000 kg - dvigala je mogoče namestiti
Nosilni voziček - 1,000 kg - dvigala je mogoče namestiti
189,00 €
v Expondo

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka