Dvostranska deska za guganje 6v1 smile

Dvostranska deska za guganje 6v1 smile

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Kakovostna lesena dvostranska deska (samo za gugalnico SMILE) je vsestransko uporabna. Na eni strani je zabaven tobogan, po katerem se lahko otroci spustijo na primer na ... Preberi cel opis

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Preverite stroške dostave pri trgovcu
Dobavljivost

Na zalogi

Cena je bila osvežena danes ob 10:16.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o agatinsvet.si ponudbi
Ponudba trgovine agatinsvet.si za izdelek Dvostranska deska za guganje 6v1 smile. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX0286B47A
Prijavi napako
Kakovostna lesena dvostranska deska (samo za gugalnico SMILE) je vsestransko uporabna. Na eni strani je zabaven tobogan, po katerem se lahko otroci spustijo na primer na mehko blazino, na drugi strani pa plezalna deska z oprimki, ki razvija gibalne sposobnosti vaše deklice in fantka. Otroci lahko uporabljajo ploščo, postavljeno na stranski rob gugalnice, kot praktično mizo za malico in barvanje.Ob pritrditvi deske na Montessori gugalnico smile bo stran z oprimki otrokom omogočila plezanje v višave, razgibavanje celotnega telesa in izboljšanje gibalnih spretnosti. Gladek tobogan, pritrjen na gugalnico smile, bo otrokom omogočil zabavno spuščanje tudi v slabem vremenu, in to kar v njihovi sobi.Gladka stran služi kot otroška mizica, če jo postavite na stranico Montessori gugalnice smile. Plezalni oprimki ščitijo desko pred premikanjem.Dvostransko desko je mogoče preprosto povezati z Montessori gugalnico smile in tako ustvariti majhno otroško igrišče s toboganom ali plezalno ploščo kar v otroški sobi. Gibalne igre ne vodijo samo k razvoju motoričnih spretnosti, temveč tudi k samostojnemu odkrivanju lastnih sposobnosti. Za barvanje se uporabljajo laki na vodni osnovi s certifikatom, ki niso škodljivi za zdravje in so varni za otroke.Parametri:Dimenzije: 90 x 38 cm (dolžina x širina)Nosilnost: 80 kgPriporočena starost: od 1 leta naprejMaterial: 15 mm debela brezova vezana plošča, za barvanje se uporabljajo laki certifikatom, ki niso škodljivi za zdravje in so varni za otroke. Ogromna prednost je, da je površina plošč za razliko od lesa močna in odporna na odrgnine ter praske. Deska je izdelana iz naravnega materiala, ki je lahko drugačnega odtenka (barve) kot na fotografijah. Lahko se izmenjujejo temni in svetli odtenki (predvsem na robovih).Dvostranske deske ni mogoče uporabljati z Montessori gugalnicami 5v1. Deska je širša od teh mavričnih in lesenih gugalnic.DESKA JE DODATEK SAMO ZA MONTESSORI GUGALNICE 6v1 SMILE.
Dvostranska deska za guganje 6v1 smile
Dvostranska deska za guganje 6v1 smile
72,99 €
v agatinsvet.si

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka