Centralni modul iz ratana - MO.001.001

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Material:: jeklo, poliratan 7-8mm x 1,2mmBarva: temno rjava

Sodoben in praktičen srednji modul je popoln za domače vrtove, terase in balkone. Lahko deluje kot dodaten ... Preberi cel opis

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Brezplačna dostava
Dobavljivost

14

Cena je bila osvežena danes ob 10:18.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Svetpohistva.si ponudbi
Ponudba trgovine Svetpohistva.si za izdelek Centralni modul iz ratana - MO.001.001. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Material
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX028699EF
Prijavi napako
Material:: jeklo, poliratan 7-8mm x 1,2mmBarva: temno rjava

Sodoben in praktičen srednji modul je popoln za domače vrtove, terase in balkone. Lahko deluje kot dodaten modul v kompletu salonskega pohištva. Izdelan je iz sintetičnega ratana, ki ga odlikuje visoka mehanska trdnost in odpornost na škodljive vplive zunanjih dejavnikov, kot sta dež ali mraz. Funkcionalnost, razred in udoben počitek v enem – sredinski modul Bello Giardino bo nedvomno navdušil vsakogar.

1 x srednji modul:

širina: 70 cm
globina: 82 cm
višina: 67 cm

Druge dimenzije:

Širina naslona: 12 cm
Višina sedeža: 30 cm + 12 cm blazine
Višina naslona od sedeža: 37 cm
Hrbtna blazina štrli 5 cm nad robom naslonjala.

Ecru blazine vključene v ceno modula (1 kos za sedišče in 1 kos za naslonjalo). Vzglavniki imajo snemljive prevleke z zadrgo, izdelane iz nepremočljivega materiala (100% poliester), ki so pralni na nizkih temperaturah. Prevleke za blazine so izdelane iz visokokakovostne tkanine, prevlečene s teflonom, ki jih ščiti pred vlago. Polnilo blazin je izdelano iz visokokakovostne oblazinjene pene (srednje trde - T25), ki preprečuje deformacijo. Debelina blazine: 12 cm

Modul ne zahteva montaže.
Pohištvo lahko uporabite takoj, ko ga vzamete iz kartonske škatle.

Tehnoratan je odporen na škodljive vremenske vplive in da boste še dlje uživali v nespremenjenem videzu pohištva, priporočamo nakup zaščitne prevleke. Temno siv ovitek je enodelni in ima na dnu vrvico, ki je prepletena s kovinskimi očesci. Vse prevleke izdelujemo po naročilu in dobavni rok je cca 14 delovnih dni.

Centralni modul iz ratana - MO.001.001
Centralni modul iz ratana - MO.001.001
569,00 €
v Svetpohistva.si

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka