On Running Performance-T W

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Učinkovita tekaška majica za tekme. Je maksimalno krojena in usklajuje ultralahko zaščito z zračnostjo in ohlapnostjo.Zmanjšajte do maksimumaTečaj Performance-T je švicar... Preberi cel opis
Preverite stroške dostave pri trgovcu
Dobavljivost

Na zalogi

Cena je bila osvežena danes ob 07:24.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o sanasport.si ponudbi
Ponudba trgovine sanasport.si za izdelek On Running Performance-T W. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.

Proizvajalec
Športna majica za
tek
Velikost
M
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX028663C3
Prijavi napako
Učinkovita tekaška majica za tekme. Je maksimalno krojena in usklajuje ultralahko zaščito z zračnostjo in ohlapnostjo.Zmanjšajte do maksimumaTečaj Performance-T je švicarsko zasnovan za podporo teku na najvišji ravni. Izdelana je iz mešanice vrhunskih tkanin v lahki zasnovi, ki zagotavlja izjemno lahkotnost. Vsi šivi so lepljeni in nešivani, zato imate občutek, kot da ne nosite ničesar. Zaščita, ki jo potrebujete, v slogu, ki si ga bodo želeli vsi.Prepustna zaščitaZaradi lahkega, hitro sušečega se materiala Performance-T, ki odvaja vlago in se hitro suši, ostanite občutno bolj sveži med tekom in po njem. Sprednja stran, odporna na raztrganje, je zasnovanatako, da ščiti, suši in ščiti. Na hrbtni strani je mrežasta tkanina, ki zelo dobro diha in uravnava vlago, za osvežujoč pretok zraka in tek brez omejitev.Vrh podijaModel Performance-T je bil izdelan za delovanje v vročini. Izdelan je iz najboljših materialov v svojem razredu, ki zagotavljajo vrhunsko dirkalno funkcijo, kjer jo potrebujete. Izkusiteracionalizirano delovanje, ki se ne zdi, da je, a vam daje vse.
On Running Performance-T W
On Running Performance-T W
43,95 €
v sanasport.si

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka