Grandhall Grandhall Vgradni žar Maxim G5 Built in

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN

Vrhunskivgradnižarspetimizmogljivimigorilnikiinzadnjimgorilnikomzagotavlja,dajevednonavoljovečkotdovoljmoči.Litoželeznerešetkezažarposkrbijozapraveprofesionalneslediža... Preberi cel opis

829,95 € -5 %
788,45 €
1-2 dni
-5 %829,95 €
brezplačna dostava

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Brezplačna dostava
Dobavljivost

Prednaročilo. Dobavljivo v 1 - 2 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 01:08.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Drva.info ponudbi
Ponudba trgovine Drva.info za izdelek Grandhall Grandhall Vgradni žar Maxim G5 Built in. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.

Proizvajalec
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX02825F4D
Prijavi napako

Vrhunskivgradnižarspetimizmogljivimigorilnikiinzadnjimgorilnikomzagotavlja,dajevednonavoljovečkotdovoljmoči.Litoželeznerešetkezažarposkrbijozapraveprofesionalnesledižaranamesu!Žarimaspredajizvlečnipladenjzazbiranjemaščobe,zatoječiščenjezdajzeloenostavno.

GrandhallMaximG5ježarzapraveljubiteljemesa,zelenjave,ribinvsega,karželitespečinažaru.Gorilnikisevarnoinhitrovžgejozaradielektronskegavžiga.PovršinazapekonažarumodelaG5jezeloprostornainponujavelikomožnosti.Spovršino 80 x 45 centimetrovlahkonažarubreztežavpečejoskupineod 10 do 15 oseb.Kuhalnopovršinosestavljajoštirirešetke:enaemajliranalitoželeznarešetkaintriemajliranelitoželeznerešetkezažar.Takolahkohkratipečeteinpečetenažaru!

PREDNOSTI:

Započasno pečenjeter za uporabovrtljivega ražnja(opcija) ima Maxim G5 na zadnji strani nameščenmočan keramični infrardeči gorilnik. Tega lahko uporabite tudi, kadar želite hrano tik pred koncem lepo zapeči.

Vsak gorilnik se upravlja posamezno s pomočjo elegantnih krmilnih gumbov, ki se nahajajo na sprednji nadzorni plošči poleg elektronskega gumba. Tako lahko z lahkoto nadzorujete temperaturo kuhališča in ustvarite različne temperaturne cone - merilnik temperature, ki je vgrajen na pokrovu, pa vam omogoča nadzor nad temperaturo žara.

Površina za žar je sestavljena iz treh emajliranih litoželeznih rešetk ter ene litoželezne plošče. Dodatna litoželezna plošča vam omogoča pripravomanjših kosov hraneali pripravopopolnega zajtrkaz okusnimi palačinkami, umešanimi jajci in slanino. Vintegrirani posodi za zbiranje maščobse tekočina, ki kaplja iz hrane, zbira kot maščoba. Posodo je mogoče enostavno izvleči, kar omogoča enostavno praznjenje in čiščenje

*Ta žar Grand Hall je zasnovan tako, da ga lahko enostavno vgradite v svojo letno kuhinjo. Za ta model žara so na voljo tudiposamezni modularni elementi, s katerimi si lahko najhitreje in najceneje sestavite letno kuhinjo po svojem okusu.

Glavne značilnosti:

5x gorilnik iz nerjavnega jekla 304 z močjo 21 kW
1 infrardeči gorilnik 3,2 kW
3 rešetke iz litega železa, prevlečena s porcelanom 19 x 44 cm
1 ploščata kuhalna plošča iz litega železa, prevlečena s porcelanom 19 x 44 cm
površina kuhalne plošče 80 x 44 cm
mreža za ohranjanje toplote
stranski deli pokrova iz litega aluminija
elektronski vžig s pritiskom na gumb
termometer na pokrovu
Širina: 81,5 x Višina: 51 x Globina: 62 cm
teža: 43 kg

Grandhall Grandhall Vgradni žar Maxim G5 Built in
Grandhall Grandhall Vgradni žar Maxim G5 Built in
788,45 €
v Drva.info

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka