Xbox Series S 512GB + Diablo IV igralne konzole

Xbox Series S 512GB + Diablo IV igralne konzole

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Xbox series S: Microsoftova konzola naslednje generacije, Xbox Series S, ponuja pravo izkušnjo next-gen v neverjetno majhni velikosti! V kompletu z belo osnovno barvo in ... Preberi cel opis
382,19 €
2-4 dni

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Cena z dostavo
386,18 €
Dobavljivost

Na zalogi Dobavljivo v 2 - 4 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 03:15.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o gamers.si ponudbi
Ponudba trgovine gamers.si za izdelek Xbox Series S 512GB + Diablo IV igralne konzole. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Konzola
Tip konzole
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX027FC225
Prijavi napako
Xbox series S: Microsoftova konzola naslednje generacije, Xbox Series S, ponuja pravo izkušnjo next-gen v neverjetno majhni velikosti! V kompletu z belo osnovno barvo in belim kontrolerjem. Xbox Series S je digitalna konzola skoraj 60 % manjša od Xbox Series X, a zasnovana za podobno zmogljivost.Xbox Series S temelji na isti arhitekturi AMD Zen 2 in RDNA 2, ki tvori hrbtenico vseh konzol naslednje generacije. Izjemno hiter procesor in arhitektura Xbox Velocity ter neverjetno hiter SSD zagotavljata, da se igre nalagajo in izvajajo enako hitro kot pri Series X. Tako je z ločljivostjo 1080p ali 1440p v igrah, ki to podpirajo, na voljo do 120 fps!Xbox Series S je popolnoma digitalna konzola, torej nima diskovnega pogona, lahko pa z njo izkoristite vse prednosti digitalnih iger in članstva Xbox Game Pass! Igrajte z zmogljivostjo naslednje generacije, pretakajte video v 4K in uživajte v vseh izboljšavah Xbox naslednje generacije.Zahvaljujoč SSD-ju v konzolah Xbox Series S in X je preklapljanje med igrami takojšnja in lahko nadaljujete tam, kjer ste končali. Stanje igre se shrani neposredno na SSD, tako da tudi po posodobitvi ali ponovnem zagonu konzole ostane in se lahko takoj nadaljuje.S funkcijo Smart Delivery, ki jo ponuja Xbox Live, morate igro kupiti samo enkrat in vedno lahko samodejno prenesete različico, ki je najbolje optimizirana za vašo konzolo. Ne glede na to, ali igrate na konzoli Xbox One, Xbox One X, Series S ali Series X, ste lahko prepričani.Zmogljivost naslednje generacije v najmanjši konzoli Xbox doslej!
Xbox Series S 512GB + Diablo IV igralne konzole
Xbox Series S 512GB + Diablo IV igralne konzole
382,19 €
v gamers.si

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka