NOGOMETNA FUTSAL ŽOGA FIDA FN-700 F

NOGOMETNA FUTSAL ŽOGA FIDA FN-700 F

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
OpisNOGOMETNA FUTSAL ŽOGA FIDA FN-700 FVrhunska žoga izdelana s tehnologijo HYBRID, ki združuje najboljše lastnosti šivanih, in lepljenih materialov, zunanja plast je izd... Preberi cel opis

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Preverite stroške dostave pri trgovcu
Dobavljivost

Preveri

Cena je bila osvežena včeraj ob 03:37.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o sportnaoprema.si ponudbi
Ponudba trgovine sportnaoprema.si za izdelek NOGOMETNA FUTSAL ŽOGA FIDA FN-700 F. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Vrsta
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX027F8063
Prijavi napako
OpisNOGOMETNA FUTSAL ŽOGA FIDA FN-700 FVrhunska žoga izdelana s tehnologijo HYBRID, ki združuje najboljše lastnosti šivanih, in lepljenih materialov, zunanja plast je izdelana iz najkvalitetnejšega umetnega microfibre usnja, premazana z zaščito, ki preprečuje vsrkanje vlage, ustreza vsem mednarodnim kriterijem (popolnoma okrogla oblika, ustrezna teža in velikost, ustrezna kvaliteta materialov in izdelave), žoga ima pod vrhnjim slojem vdelano posebno mrežo, ki tudi pri močnih udarcih ohranja popolnoma okroglo obliko žoge in tako omogoča raven let ali kotaljenje.Razred:vrhunskiMaterial:microfibre usnjeVelikost:5
NOGOMETNA FUTSAL ŽOGA FIDA FN-700 F
NOGOMETNA FUTSAL ŽOGA FIDA FN-700 F
29,90 €
v sportnaoprema.si

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka