Garmin fenix 7S Pro Solar

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Garmin Fenix® 7s Pro Solar je vrhunska pametna ura GPS za več športov, zasnovana za celodnevno in vsakodnevno delovanje. Baterija zagotavlja napajanje do 14 dni v načinu ... Preberi cel opis
762,99 € -12 %
669,90 €
PAKETNA PONUDBA
Telekom Slovenije
že od 34,90 € / mesec število ponudb: 1 Preveri ponudbe
Vse ponudbe

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Brezplačna dostava
Dobavljivost

Na zalogi

Cena je bila osvežena danes ob 10:14.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Shoppster ponudbi
Brezplačna dostava
Dobavljivost

Na zalogi

Cena je bila osvežena danes ob 07:18.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o A1 ponudbi
Cena z dostavo
867,98 €
Dobavljivost

Na zalogi Dobavljivo v 1 - 10 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 01:11.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o mimovrste=) ponudbi
Proizvajalec
GPS sprejemnik
da
Izgled
Kompatibilna z
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX027E9DEB
Prijavi napako
Garmin Fenix® 7s Pro Solar je vrhunska pametna ura GPS za več športov, zasnovana za celodnevno in vsakodnevno delovanje. Baterija zagotavlja napajanje do 14 dni v načinu pametne ure s polnjenjem s sončno energijo ob izpostavljenosti neposredni sončni svetlobi (50 000 luksov) 3 ure na dan in do 46 ur v načinu GPS mode s polnjenjem s sončno energijo (ob neprekinjeni uporabi v celotnem obdobju pri osvetljenosti 50 000 luksov). Različne svetlosti svetilke in rdeča varnostna luč izboljšajo zavedanje o razmerah med vadbo v temi in priročno osvetlijo okolico, ko je to potrebno. Način utripanja se lahko celo ujema z vašo kadenco teka. Rezultat vzpenjanja S tem funkcija meri vašo sposobnost teka navkreber in oceni vaš napredek v določenem obdobju na podlagi najvišjega VO2 in zgodovine vadbe. Meri vašo moč teka na strmih vzponih in vzdržljivost pri teku na dolgih vzponih ter prikaže rezultat na podlagi vaše zmogljivosti v določenem obdobju. Rezultat vzdržljivosti S tem funkcija meri vašo sposobnost za daljše naprezanje in združuje podatke o vadbi pri vseh vaših športnih dejavnostih, da lažje ugotovite, kako vadba vpliva na vašo celotno vzdržljivost. S to dinamično meritvijo se na podlagi najvišjega VO2, kratkoročnih in dolgoročnih obremenitev pri vadbi ter drugih dejavnikov meri vaš napredek pri telesni pripravljenosti, v katerega je zajeto še veliko več kot zgolj najvišji VO2. Trpežna športna zasnova ima 1.2” velik odziven zaslon na dotik za polnjenje s sončno energijo, fizične gumbe, 42 mm veliko ohišje iz polimera, ojačanega z vlakni, ter jeklen okvir in pokrovček spodnje strani. Ura je preskušena v skladu z ameriškimi vojaškimi standardi za odpornost na toploto in udarce ter vodotesnost. Podatki o zdravju in vadbi morajo biti preprosto razumljivi, hkrati pa morajo omogočati vpogled za nadaljnje odločitve. Vsak dan začnite s prilagodljivim jutranjim poročilom ter si oglejte dnevni povzetek informacij o zdravju in dobrem počutju. S funkcijo pripravljenost na vadbo, ki zajema različne parametre zdravja, na podlagi katerih lahko izboljšate učinkovitost vadbe in regeneracijo, se izognite izgorelosti.
Garmin fenix 7S Pro Solar
Garmin fenix 7S Pro Solar
669,90 €
v Shoppster

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka