Mizuno Wave Revolt 3

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Novi copati Wave Revolt 3 z vrhunskim vračanjem energije, stabilnostjo in blaženjem vas bodo med tekom popeljali v pravi val. Odlično blaženje in učinkovit prenos energij... Preberi cel opis
Preverite stroške dostave pri trgovcu
Dobavljivost

Na zalogi

Cena je bila osvežena danes ob 01:30.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o sanasport.si ponudbi
Ponudba trgovine sanasport.si za izdelek Mizuno Wave Revolt 3. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Velikost
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX027E56E8
Prijavi napako
Novi copati Wave Revolt 3 z vrhunskim vračanjem energije, stabilnostjo in blaženjem vas bodo med tekom popeljali v pravi val. Odlično blaženje in učinkovit prenos energije zagotavlja MIZUNO ENERZYv srednjem podplatu, medtem ko podplat Mizuno Foam Wave iz dveh plasti materiala v obliki valov spodbuja mehkobo in stabilnost stopala. Zanesljiv čevelj z odlično zmogljivostjo, ki je še posebejprimeren za tekače začetnike.Poudarek na stabilnosti, hkrati pa odlično blaženje in prenos energije zaradi materiala MIZUNO ENERZY. Zanesljiv čevelj z odličnimi lastnostmi za tekače začetnike.Material MIZUNO ENERZY v srednjem podplatu zagotavlja odlično blaženje in prenos energije.Podplat MIZUNO FOAM WAVE v obliki vala, izdelan iz dveh plasti materiala različne trdote, povečuje stabilnost, ne da bi pri tem ogrozil učinkovitost blaženja.Mizuno Wave, Mizuno Enerzy, SmoothRide, U4icX, X10, AIRmeshMaterial: več kot 90 % recikliranega materiala obloge.
Mizuno Wave Revolt 3
Mizuno Wave Revolt 3
53,95 €
v sanasport.si

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka