Janod Otroška igrača Ratatouille set za pripravo

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN

Rezine bučke in jajčevca, nekaj lepih paradižnikov, malo čebule, nekaj tankih rezin paprike, vse skupaj začinjeno z nekaj vejicami zelišč ter malo soli in popra: to je... Preberi cel opis

Preverite stroške dostave pri trgovcu
Cena je bila osvežena danes ob 10:27.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o kinikid.si ponudbi
Ponudba trgovine kinikid.si za izdelek Janod Otroška igrača Ratatouille set za pripravo. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Vloga
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX027E42CA
Prijavi napako

Rezine bučke in jajčevca, nekaj lepih paradižnikov, malo čebule, nekaj tankih rezin paprike, vse skupaj začinjeno z nekaj vejicami zelišč ter malo soli in popra: to je skrivnost pristne sredozemske hrane!

Ta set za kuhanje zelenjave je sestavljen iz 32 dodatkov: 5 rezin bučk, 5 rezin jajčevcev, 4 paradižniki, 2 čebuli, nož, leseni solnik in poper, 5 rezin paprike iz filca, 3 vejice zelišč, knjiga receptov in lesena deska za rezanje.
Vse skupaj je postavljeno v privlačen lesen pekač.
Vaš otrok bo s pomočjo noža znal sam rezati zelenjavo za pripravo ratatuja. Zahvaljujoč številnim dodatkom lahko ta kuhalni set neskončno razstavljate in ponovno sestavljate po predlogih kuharja.
Pripravite pravo tradicionalno francosko jed, vaš mali kuhar se lahko odloči, ali bo sledil receptu ali prepustil svoji ustvarjalnosti besedo!
Igrača iz FSCTM lesa in kartona.

Imitacija igrače za otroke od 3 let.

Janod Otroška igrača Ratatouille set za pripravo
Janod Otroška igrača Ratatouille set za pripravo
32,99 €
v kinikid.si

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka