NEDIS prenosna klima 3v1, WiFi WIFIACMB1WT12

NEDIS prenosna klima 3v1, WiFi WIFIACMB1WT12

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Ta Nedis SmartLife 3-v-1 klimatska naprava 12000 BTU z WIFI je najboljša rešitev za prave vroče poletne dni in noči. Brez znižanja temperature v vaši pisarni, dnevni sobi... Preberi cel opis
449,99 € -4 %
429,90 €
-4 %449,99 €
brezplačna dostava

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Brezplačna dostava
Dobavljivost

Na zalogi

Cena je bila osvežena včeraj ob 22:25.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Shoppster ponudbi
Ponudba trgovine Shoppster za izdelek NEDIS prenosna klima 3v1, WiFi WIFIACMB1WT12. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Vrsta klimatske naprave
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX027CB82B
Prijavi napako
Ta Nedis SmartLife 3-v-1 klimatska naprava 12000 BTU z WIFI je najboljša rešitev za prave vroče poletne dni in noči. Brez znižanja temperature v vaši pisarni, dnevni sobi ali spalnici je enostavno nemogoče zdržati. Vsekakor ne v dolgih poletnih vročinah. Z Nedis Smart Mobile Airco preprečite neprespane noči in potenje za pisalno mizo. Ta pametna in energetsko učinkovita klimatska naprava zlahka ohladi prostore do 100 m3. Daljinsko upravljanje prek brezplačne aplikacije Nedis SmartLife Povežite pametno mobilno klimatsko napravo z vašim WiFi omrežjem in prenesite aplikacijo Nedis SmartLife. Klimatsko napravo lahko preprosto upravljate na daljavo z aplikacijo ali uporabite glasovno aktivacijo z Google Assistantom ali Amazon Alexa. Klimatska naprava je serijsko opremljena tudi z daljinskim upravljalnikom. Tako vam ni več treba narediti nepotrebnega koraka, da bi se ohladili. Nastavite želeno temperaturo in klimatska naprava poskrbi za to! Je vaš WIFI za nekaj časa izgubljen? Ne skrbite, saj je potem vedno nadzorna plošča na sami klimatski napravi. Mobilni Je ena soba dobila hlad, po katerem ste hrepeneli? Nato lahko hladilnik na kolesih enostavno premaknete v sosednji prostor. Cev za dovod zraka s premerom 150 mm dovaja tudi topel zrak. Dodaten dodatek, ki ga lahko kupite kot drugi okenski komplet za drugo sobo, je na voljo izbirni komplet za tesnjenje okna AC za preprosto pritrditev cevi na zunanjo stran. Zmogljiva klimatska naprava ohladi, prezrači in razvlaži vsak prostor! No
NEDIS prenosna klima 3v1, WiFi WIFIACMB1WT12
NEDIS prenosna klima 3v1, WiFi WIFIACMB1WT12
429,90 €
v Shoppster

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka