MSI GAMING prenosnik CreatorZ16P I7(12TH)/32GB 1TB/RTX3070TI/165HZ/WINDOWS MSI, (701475)

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN

Estetika v oblikovanju

Creator Z16P, ki temelji na svoji filozofiji oblikovanja, ki je osredotočena na ljudi, združuje zaobljeno in tekočo obliko z elegantnimi r... Preberi cel opis

3.239,00 € -14 %
2.799,00 €
1-3 dni
-14 %3.239,00 €
brezplačna dostava

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Brezplačna dostava
Dobavljivost

Zadnji kosi v trgovinah Dobavljivo v 1 - 3 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 00:47.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Big Bang ponudbi
Ponudba trgovine Big Bang za izdelek MSI GAMING prenosnik CreatorZ16P I7(12TH)/32GB 1TB/RTX3070TI/165HZ/WINDOWS MSI, (701475). Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Delovni spomin RAM (v GB)
32
Dodan operacijski sistem
Grafični procesor
Proizvajalec grafične kartice
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX027C986F
Prijavi napako

Estetika v oblikovanju

Creator Z16P, ki temelji na svoji filozofiji oblikovanja, ki je osredotočena na ljudi, združuje zaobljeno in tekočo obliko z elegantnimi robovi, s čimer združuje oba postmodernistična dizajna na videzu izdelka. Creator Z16P ima okusno in elegantno ohišje CNC z edinstveno barvo. Pri različni svetlobi se lunarna siva barva na Creator Z16P spreminja kot lunine faze in daje subtilne, a čudovite podrobnosti.

Izjemna zmogljivost

Creator Z16P ponuja najnovejši procesor Intel ® Core™ i7 12. generacije za izpolnitev vaših kozmičnih ustvarjalnih potreb in obdelave na profesionalni ravni . Creator Z16P vam omogoča, da od najboljšega procesorja pridobite najboljše.

POHITITE SVOJO USTVARJALNOST

30 je nova in izboljšana 20.

Če si lahko predstavljate, vam bodo prenosniki NVIDIA Studio, ki jih poganjajo grafični procesorji serije GeForce RTX 30, pomagali oživeti. Z 2-krat večjo zmogljivostjo upodabljanja in do 2-krat večjim grafičnim pomnilnikom serije 20 je urejanje do 8K HDR RAW videa in delo z izjemno velikimi 3D-modeli hitrejše kot kdaj koli prej. Povečajte vložek z boljšo zmogljivostjo baterije za delo na poti in uživajte v bogatem, do pikslov natančnem zaslonu, ki bo ujel vsako podrobnost, zdaj z možnostmi 1440p. Izkoristite ustvarjanje vsebine, pospešeno z umetno inteligenco, v svojih najljubših kreativnih aplikacijah, da lahko popeljete svoje delovne tokove od nič do ultra hitrega v rekordnem času.

Hladilnik parne komore

Z ekskluzivno tehnologijo Cooler Boost je popolnoma nova zasnova hladilnika s parno komoro pomemben del Creatorja Z16P. Večja toplotna zmogljivost zmanjša hrup in temperaturo ter ohranja stabilno delovanje med uporabo visoko zahtevne programske opreme.

Podiranje meja

Creator Z16P zagotavlja dolgotrajno baterijo 90 Wh in tehnologijo hitrega polnjenja, ki se bolje kot kdaj koli prej prilagaja vašemu delu. Izdelava Creator Z16P opredeljuje humanistično estetiko in znanost. Izdelano izjemno tanko 19 mm kovinsko ohišje Creator Z16P poveča vašo produktivnost kadar koli in kjer koli.

Povežite se z vsemi možnostmi

Creator Z16P ponuja celoten nabor visoko zmogljivih V/I vrat. Thunderbolt™ 4 ponuja povezljivost z najsodobnejšo hitrostjo in vsestranskostjo ter podpira pasovno širino do 40 Gb/s z možnostjo verižnega povezovanja. S hitrim bralnikom kartic SD Express prihranite več časa pri prenosu visokokakovostnih videoposnetkov. Creator Z16P zagotavlja to dodatno prilagodljivost za shranjevanje in deljenje vaših neverjetnih zamisli, medtem ko ostajate mobilni.

Ekskluzivni pas 6 GHz zagotavlja bliskovito hitrost, medtem ko ohranja omrežje gladko in stabilno tudi v gneči.

Slušna evforija

Občutite moč 4 x stereo zvočnikov in izkusite povsem novo raven zvoka z zvočnim sistemom Dynaudio in DTS svetovnega razreda.

MSI Center Pro

MSI Center Pro dvigne optimizacijo na naslednjo raven z AI Smart Auto, ki enostavno prilagodi sistemske načine in vire za širok spekter scenarijev in potreb.

Vzdržljivost vojaškega razreda

Da bi sledili najboljšim med najboljšimi, izdelek izpolnjuje vojaški standard MIL-STD-810G za zanesljivost in vzdržljivost. MSI si vedno prizadeva za profesionalnost z vodilno svetovno tehnologijo.

MSI GAMING prenosnik CreatorZ16P I7(12TH)/32GB 1TB/RTX3070TI/165HZ/WINDOWS MSI, (701475)
MSI GAMING prenosnik CreatorZ16P I7(12TH)/32GB 1TB/RTX3070TI/165HZ/WINDOWS MSI, (701475)
2.799,00 €
v Big Bang

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka