Mestni nahrbtnik Fjallraven Vardag Totepack - desert brown/terracotta brown

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Fjällräven Vardag Totepack - desert brown/terracotta brown je odličen nahrbtnik za tiste, ki imajo radi udoben vsakodnevni nahrbtnik.Fjällräven Vardag Totepack - desert b... Preberi cel opis
89,90 € -20 %
71,70 €
Vse ponudbe

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Cena z dostavo
78,20 €
Dobavljivost

Na zalogi

Cena je bila osvežena včeraj ob 22:53.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Muziker ponudbi
Brezplačna dostava
Dobavljivost

Na zalogi Dobavljivo v 1 - 10 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena včeraj ob 22:23.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o mimovrste=) ponudbi

Proizvajalec
Barva
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX027C0EAF
Prijavi napako
Fjällräven Vardag Totepack - desert brown/terracotta brown je odličen nahrbtnik za tiste, ki imajo radi udoben vsakodnevni nahrbtnik.Fjällräven Vardag Totepack - desert brown/terracotta brown je zelo trpežen nahrbtnik, ki je idealen tako za vsakodnevno uporabo kot za vikend izlete izven mesta.Fjällräven Vardag Totepack - desert brown/terracotta brown je izdelan iz tkanine G-1000 Heavy Duty Eco, ki je zelo močna različica te trpežne tkanine, ki se uporablja za zunanjo opremo. Zaradi tega je nahrbtnik praktično neuničljiv, sama tkanina pa je na laboratorijskih testih prejela izjemno visoke ocene. Ima nastavljive trakove in dva ročaja, ki omogočata udobno nošenje v roki. V nahrbtniku najdete tudi predal za prenosne računalnike velikosti do 15” in dodaten žep z zadrgo.Fjallraven Vardag Totepack - puščavsko rjava/terakota rjava - Ključne lastnosti: - Nahrbtnik je v celoti opremljen s torbico:Nahrbtnik je izdelan iz trpežnega materiala G-1000 Heavy Duty Eco;Lahko ga nosite v roki ali kot nahrbtnik;Trpežen material z manjšo občutljivostjo na obrabo;Glavni prostor za prenašanje z zapiranjem na zadrgo;Žep za najdragocenejše potrebščine;Predal za prenosni računalnik do 15”;Nastavljive naramnice;Prostornina 20 litrov;Podloga iz recikliranega najlona.
Mestni nahrbtnik Fjallraven Vardag Totepack - desert brown/terracotta brown
Mestni nahrbtnik Fjallraven Vardag Totepack - desert brown/terracotta brown
71,70 €
v Muziker

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka