XIAOMI baterijska svetilka

XIAOMI baterijska svetilka

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
XIAOMI baterijska svetilka lahko doseže do 240 metrov za osvetlitev najtemnejših prostorov ali cest, zmogljiva baterija s 3100 mAh pa zdrži do 90 ur uporabe. 1000lm močna... Preberi cel opis
44,90 € -11 %
39,90 €
-11 %44,90 €
brezplačna dostava

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Brezplačna dostava
Dobavljivost

Na zalogi

Cena je bila osvežena danes ob 07:18.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Shoppster ponudbi
Ponudba trgovine Shoppster za izdelek XIAOMI baterijska svetilka. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Vrsta opreme
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX027BE802
Prijavi napako
XIAOMI baterijska svetilka lahko doseže do 240 metrov za osvetlitev najtemnejših prostorov ali cest, zmogljiva baterija s 3100 mAh pa zdrži do 90 ur uporabe. 1000lm močna svetloba - 240m dolg doseg osvetlitve Svetlost glavne luči je nastavljiva na visoko, srednjo in nizko raven, da ustreza različnim svetlobnim razmeram. Z dosegom do 240 m je prodiranje v temo in osvetljevanje tudi oddaljenih območij preprosto. Prilagodljiva in neskončna povečava Svetilka omogoča povečanje in zmanjšanje ostrine, kar omogoča prosto prilagajanje med reflektorjem in žarometom in nemoteno preklapljanje med kratkim svetlobnim pramenom za nočne sprehode in dolgim svetlobnim pramenom za iskanje. Utripanje/SOS/opozorilo - večnamenska osvetlitev Vklopite glavno luč in se hitro odzovite na nujne primere. Stranska luč zagotavlja utripajočo rdečo svetlobo, ki prodre skozi meglo in pošlje signal v sili. Magnetna pritrditev - obračanje za nastavitev kota osvetlitve Magnetno jo je mogoče pritrditi na avtomobile, nosilce in druge kovinske površine, ki vsebujejo železo ali nikelj. Zasnova vrtljivega drsnika omogoča 107-stopinjsko nastavitev širokega kota vrtenja za natančnejšo osvetlitev. Rezalnik varnostnih pasov Zasnova z odprto sponko, ki preprečuje nenamerne reze. Lomilec oken Tlačna konstrukcija s skritim vžigalnim zatičem za varno in nezahtevno izvedbo. 3100 mAh litijeva baterija z veliko zmogljivostjo Izjemno dolga življenjska doba baterije 90 ur. Dvobarvni indikator napajanja, ki jasno prikazuje preos
XIAOMI baterijska svetilka
XIAOMI baterijska svetilka
39,90 €
v Shoppster

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka