TECNIFIBRE padel lopar Wall Master 355 - 2023

TECNIFIBRE padel lopar Wall Master 355 - 2023

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Padel lopar Tecnifibre Wall Master 355 vam nudi dobro natančnost in kontrolo. Lopar uporablja Roundshape (okrogla) obliko glave, ki ima idealno mesto povsem na sredini lo... Preberi cel opis
129,99 € -17 %
107,90 €
-17 %129,99 €
brezplačna dostava

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Brezplačna dostava
Dobavljivost

Na zalogi

Cena je bila osvežena danes ob 03:01.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Shoppster ponudbi
Ponudba trgovine Shoppster za izdelek TECNIFIBRE padel lopar Wall Master 355 - 2023. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Teža (g)
360 g
Za šport
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX02797C76
Prijavi napako
Padel lopar Tecnifibre Wall Master 355 vam nudi dobro natančnost in kontrolo. Lopar uporablja Roundshape (okrogla) obliko glave, ki ima idealno mesto povsem na sredini loparja in nudi mešanico natančnosti in kontrole. Zaradi svoje oblike in teže, je lopar primeren za začetnike in manj izkušene rekreativne igralce, ki iščejo dodatno moč in dobro kontrolo v svoji igri. Wall Master 355 s svojo zaobljeno obliko glave ponuja maksimalno kontrolo, ki jo potrebujejo začetniki in manj izkušeni igralci pri udarcu. Nekoliko nižja teža nudi odlično kombinacijo manevrirnosti, moči in stabilnosti, sestava iz 100% grafita pa ponuja maksimalno dinamiko. Sredinska obtežitev in trdna EVA pena pa omogočata dober oprijem žoge in dobre igralne lastnosti. Za odpornost glave loparja poskrbi zaščita iz karbona. Lastnosti: Teža: 360 gramov Oblika glave: Roundshape (okrogla) Ravnotežje: 265 mm (medium / All-round) Profil: 38mm Sestava jedra: EVA (mid-firm) 20 Sestava okvirja: 100% karbon Primeren za igralce: začetniki in manj izkušeni rekreativni igralci Tehnologija: Front block: Material na robovih za zaščito loparja pred udarci ob stene
TECNIFIBRE padel lopar Wall Master 355 - 2023
TECNIFIBRE padel lopar Wall Master 355 - 2023
107,90 €
v Shoppster

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka