BALLARINI ponev Bologna Granitium, wok 28 cm, en ročaj, aluminij, indukcija

BALLARINI ponev Bologna Granitium, wok 28 cm, en ročaj, aluminij, indukcija

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Serija Ballarini Bologna Granitium je popolna za dolgoletno uporabo na vaši kuhalni plošči. Vok premera 28 cm je izdelan iz visokokakovostnega jekla in aluminija, ki je p... Preberi cel opis
54,89 € -15 %
46,90 €
-15 %54,89 €
brezplačna dostava

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Brezplačna dostava
Dobavljivost

Na zalogi

Cena je bila osvežena danes ob 10:14.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Shoppster ponudbi
Ponudba trgovine Shoppster za izdelek BALLARINI ponev Bologna Granitium, wok 28 cm, en ročaj, aluminij, indukcija. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Barva
Premer (cm)
28
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX027880E0
Prijavi napako
Serija Ballarini Bologna Granitium je popolna za dolgoletno uporabo na vaši kuhalni plošči. Vok premera 28 cm je izdelan iz visokokakovostnega jekla in aluminija, ki je prekrit s 5-slojno prevleko proti prijemanju (brez niklja, PFOA in težkih kovin), ki je dodatno ojačana z mineralnimi delci, kar mu zagotavljajo odpornost na vročino in praske. Meso, ribe ali zelenjava ne zahtevajo velikih količin tekočine ali maščobe, saj se hrana ne prijemlje. Ergonomsko oblikovan ročaj udobno leži v roki in je toplotno izoliran (do temperature 160 °C). Vok lahko uporabite na ves vsek kuhalnih površinah, tudi na indukciji. Pri prvi uporabi posodo operite z milnico, zavrite določeno količino vode, jo osušite in namažite z oljem ali jedilno maščobo. Jed vedno pripravite tako, da ogenj ne preseže premera posode. Izogibajte se ostrim kovinskim orodjem in rezanju hrane v njeni notranjosti voka. Za podaljšanje življenjske dobe je priporočljiva uporaba silikonskih, plastičnih ali lesenih lopatic, da ne poškodujete površine in posledično ne ogrožate zdravja. Vok lahko pomijete v pomivalnem stroju, a je priporočljivo, da izdelek perete ročno, s tekočim detergentom in z mehko, negrobo gobo.. Lastnosti: Premer (cm): 28 Oblika: okrogla Priložen pokrov: NE Primerno za indukcijo: DA Pranje v pomivalnem stroju: DA Material: aluminij, prevleka proti prijemanju
BALLARINI ponev Bologna Granitium, wok 28 cm, en ročaj, aluminij, indukcija
BALLARINI ponev Bologna Granitium, wok 28 cm, en ročaj, aluminij, indukcija
46,90 €
v Shoppster

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka