Den Vrtni kotni kavč iz palet impregnirana borovina

Den Vrtni kotni kavč iz palet impregnirana borovina

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Ta kotni kavč iz palet je idealna izbira za sproščanje in uživanje v lepem vremenu, za počitek ali pogovor z vašo družino ali prijatelji. Vrtni sedež ima brezčasno obliko... Preberi cel opis

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Brezplačna dostava
Dobavljivost

Na zalogi

Cena je bila osvežena včeraj ob 22:06.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Shoppster ponudbi
Ponudba trgovine Shoppster za izdelek Den Vrtni kotni kavč iz palet impregnirana borovina. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.

Proizvajalec
Material
Vsebina vrtne garniture
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX0275DE96
Prijavi napako
Ta kotni kavč iz palet je idealna izbira za sproščanje in uživanje v lepem vremenu, za počitek ali pogovor z vašo družino ali prijatelji. Vrtni sedež ima brezčasno obliko iz palet, vaši terasi, vrtu ali dnevni sobi pa bo dodal pridih rustikalnega čara. Kotni sedež je izdelan iz impregnirane borovine, zato je vzdržljiv, vremensko odporen in okolju prijazen. Ta sekcijski kavč ima trdno konstrukcijo ter ne potrebuje veliko vzdrževanja. Ta vrtni kavč iz palet v kombinaciji s priloženimi blazinami zagotavlja izjemno udobje za vas in vaše goste. Ta lesen kavč je zasnovan za uporabo kot del sedežne garniture, lahko pa se uporablja tudi samostojno. Kombinirate ga lahko z drugimi modularnimi segmenti, kot so stolčki za noge in sredinski kavči ter tako ustvarite svojo lastno sedežno garnituro! Opomba: Ce želite podaljšati življenjsko dobo svojega vrtnega pohištva, priporočamo redno čiščenje. Pohištva ne puščajte na prostem brez zaščite. Ciščenje: Uporabite blago milnico. Shranjevanje: Ce je mogoče, shranite v hladnem in suhem notranjem prostoru. Ce bo izdelek shranjen zunaj, ga zaščitite z vodoodpornim pokrivalom. Po dežju ali snegu odstranite odvečno vodo ali sneg z ravnih površin. Omogočite zadosten pretok zraka, da preprečite poškodbe povezane z vlago. Barva blazine: Svetlo zelena Material: Borovina, impregnirana Material blazine: Tkanina (100 % poliester) Dimenzije kavča: 110 x 65 x 55 cm (Š x G x V) Višina sedeža, merjena od tal: 25 cm Dimenzije blazine za sedež: 103 x 58 x 10 cm
Den Vrtni kotni kavč iz palet impregnirana borovina
Den Vrtni kotni kavč iz palet impregnirana borovina
97,90 €
v Shoppster

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka