Pohodniške palice Salewa Carbonium Tour - red

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Treking palice Salewa Carbonium Tour so zelo vsestranski model, ki bo odličen za uporabo v gorah. Izdelan je iz visokokakovostnih materialov, ki zagotavljajo visoko vzdrž... Preberi cel opis
Preverite stroške dostave pri trgovcu
Dobavljivost

da

Cena je bila osvežena danes ob 02:29.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o actionmama ponudbi
Ponudba trgovine actionmama za izdelek Pohodniške palice Salewa Carbonium Tour - red. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Barva
Vrsta palic
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX02757A9E
Prijavi napako
Treking palice Salewa Carbonium Tour so zelo vsestranski model, ki bo odličen za uporabo v gorah. Izdelan je iz visokokakovostnih materialov, ki zagotavljajo visoko vzdržljivost. Palice imajo ergonomičen in udoben ročaj ter so sestavljene iz treh segmentov, ki jih je izjemno enostavno nastaviti, kar je mogoče tudi v rokavicah. Treking palice iz serije Carbonium odlikuje hibridna konstrukcija. Zgornji del je izdelan iz lahkega, togega in zelo močnega karbona. Spodnji del, ki je najpogosteje v stiku s kamni in je izpostavljen upogibanju, pa je izdelan iz titanala. Zaradi tega so dovolj trpežne, da so odporne na zahtevne razmere. Palice Salewa Carbonium Tour je izjemno enostavno prilagoditi med 68 in 142,5 cm. Za vse to je zaslužen sistem Powerlock, mehanizem, ki temelji na dveh zaponkah, enostavnih za uporabo. Ročaj pohodniških palic Salewa Carbonium Tour je razvit za raznoliko uporabo. Ergonomsko oblikovan se odlično prilega roki in ne zdrsne pri menjavi oprijema. Pena EVA, iz katere je večinoma izdelana, je prijetna na otip. Material preprečuje nastanek prstnih odtisov. Treking palicam Salewa Carbonium Tour sta priloženi snežni plošči Salewa Skiteller in pohodniški plošči Salewa Wanderteller. Salewa Carbonium Tour palice - ključne lastnosti: Teleskopska palica s tremi segmenti, zgornjim delom iz karbona in spodnjim delom iz titanala Ergonomski dvokomponentni ročaj iz pene EVA in plastike Enostaven sistem nastavitve Powerlock Velikosti od 68 do 142,5 cm Vključeni sta ploščici Skiteller in Wanderteller.
Pohodniške palice Salewa Carbonium Tour - red
Pohodniške palice Salewa Carbonium Tour - red
100,00 €
v actionmama

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka