Ponjava Outdoor Equipment Ultralite Bivy Double

Ponjava Outdoor Equipment Ultralite Bivy Double

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Zasilno zavetje Outdoor Equipment Ultralite Bivy Double lahko udobno sprejme dve osebi in zagotavlja učinkovito izolacijo v nujnih primerih, ko pride do nepredvidene gors... Preberi cel opis

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Cena z dostavo
26,30 €
Dobavljivost

Na zalogi

Cena je bila osvežena danes ob 16:01.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o waragod.si ponudbi
Ponudba trgovine waragod.si za izdelek Ponjava Outdoor Equipment Ultralite Bivy Double. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX0275262F
Prijavi napako
Zasilno zavetje Outdoor Equipment Ultralite Bivy Double lahko udobno sprejme dve osebi in zagotavlja učinkovito izolacijo v nujnih primerih, ko pride do nepredvidene gorske nevihte z dežjem. Zlahka ga lahko prevažate v torbici kolesa ali motornega kolesa, svoje mesto pa bo našel tudi v avtomobilu. Ta izjemno uporaben kos potovalnega kompleta prve pomoči nam bo prišel prav med gorskimi pohodi, ko se vreme nenadoma poslabša in smo prisiljeni poiskati izhod iz mraza ter poseči po tem modelu v nahrbtniku. Učinkovita izolacija omejuje izgubo toplote, uporabljeni material pa ščiti pred vetrom in dežjem. Zasilna ponjava Outdoor Equipment je izjemno lahka in zložena v pokrovu ne bo zavzela preveč prostora, če jo boste prenašali v gorskem nahrbtniku. Dvojna zasilna ponjava Outdoor Equipment Ultralite Bivy je izdelana iz lahkega materiala, ki je veliko trpežnejši od običajnih odej za nujne primere, ki jih najdemo v naših pohodniških kompletih prve pomoči. Tako se boste v kriznih razmerah bolje zaščitili pred vetrom in dežjem. Notranjost ponjave Outdoor Equipment je prekrita s tanko plastjo materiala, ki odbije do 90 % toplote, ki jo ustvarja vaše telo. Ta izolacija povečuje zaščito pred nenadno podhladitvijo, kar se bo izkazalo za koristno v številnih nujnih primerih na gorskem pohodu, kampiranju ali kolesarjenju. Dvojna zasilna ponjava Outdoor Equipment Ultralite Bivy je priložena v prenosni torbi, ki je izdelana iz trpežnega najlona ripstop za boljšo zaščito tega modela pred nenamernimi mehanskimi poškodbami med prevozom. Zasilno zavetje Outdoor Equipment Ultralite Bivy Double je model, ki ponuja učinkovito izolacijo, ki bo v kombinaciji s prostorom za dve osebi poskrbela za učinkovitejšo zaščito pred podhladitvijo vsakega pohodnika. Outdoor Equipment Ultralite Bivy Double ključne lastnosti: Plahta za zaščito pred dežjem in vetrom v sili Na notranji strani je prevlečen s folijo, ki odbija 90 % telesne toplote Izjemno lahek, zato ne povečuje teže gorskega nahrbtnika Je izjemno lahek, zato ne bo povečal teže vašega gorskega nahrbtnika Bolj vzdržljiva kot klasična reševalna odeja Uporaben v vsakem kompletu za prvo pomoč Vključuje torbico za prenašanje, izdelano iz trpežnega najlona ripstop
Ponjava Outdoor Equipment Ultralite Bivy Double
Ponjava Outdoor Equipment Ultralite Bivy Double
22,40 €
v waragod.si

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka