Kapa s šiltom Oakley Oakley B1B Hdo Patch Trucker - blackout

Kapa s šiltom Oakley Oakley B1B Hdo Patch Trucker - blackout

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Baseballska kapa Oakley Oakley B1B Hdo Patch Trucker je visokokakovosten model, ki je kot nalašč za najbolj vroče poletne dni.Baseball kapa Oakley Oakley B1B Hdo Patch Tr... Preberi cel opis

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Cena z dostavo
27,60 €
Dobavljivost

Na zalogi

Cena je bila osvežena danes ob 16:05.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Muziker ponudbi
Ponudba trgovine Muziker za izdelek Kapa s šiltom Oakley Oakley B1B Hdo Patch Trucker - blackout. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.

Proizvajalec
Vrsta pokrivala
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX02750471
Prijavi napako
Baseballska kapa Oakley Oakley B1B Hdo Patch Trucker je visokokakovosten model, ki je kot nalašč za najbolj vroče poletne dni.Baseball kapa Oakley Oakley B1B Hdo Patch Trucker se bo zaradi svoje zasnove odlično obnesla tako za moške kot ženske, njen zračni hrbet pa vam omogoča maksimalno udobje.Pokrivalo Oakley Oakley B1B Hdo Patch Trucker je opremljeno s perforiranimi stranskimi in zadnjimi stranicami. Tako lahko v najbolj vročih poletnih dneh ohranite maksimalno zračnost. Notranji trak pomaga zadržati kapljice znoja, širok vizir pa vas učinkovito ščiti pred žarečimi sončnimi žarki.Oakley Oakley B1B Hdo Patch Trucker Cap - Ključne lastnosti:Model, ki se bo odlično obnesel v vročih poletnih dneh;Perforirani zadnji del in stranske plošče omogočajo, da vaše lasišče popolnoma diha;Notranji trak dobro zadržuje kapljice znoja;Širok ščitnik učinkovito ščiti pred sončnimi žarki;Nastavljiv s trakom z zaskočnim zapiranjem;Narejen je iz 100 % bombaža;Izdelano v eni velikosti.
Kapa s šiltom Oakley Oakley B1B Hdo Patch Trucker - blackout
Kapa s šiltom Oakley Oakley B1B Hdo Patch Trucker - blackout
21,70 €
v Muziker

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka