Den Ročno zložljiva tenda z LED lučkami 350x250 cm krem

Den Ročno zložljiva tenda z LED lučkami 350x250 cm krem

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
S tem zložljivim nadstreškom lahko ustvarite prijeten in kul zunanji prostor! Ta zunanja markiza je izdelana iz nerjavečega aluminijastega okvirja s prašnim premazom ter ... Preberi cel opis

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Brezplačna dostava
Dobavljivost

Na zalogi

Cena je bila osvežena včeraj ob 22:05.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Shoppster ponudbi
Ponudba trgovine Shoppster za izdelek Den Ročno zložljiva tenda z LED lučkami 350x250 cm krem. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.

Proizvajalec
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX0274CF5E
Prijavi napako
S tem zložljivim nadstreškom lahko ustvarite prijeten in kul zunanji prostor! Ta zunanja markiza je izdelana iz nerjavečega aluminijastega okvirja s prašnim premazom ter je lahka in trdna. Blago tende za teraso je izdelano iz poliestra visoke gostote s PU oblogo, zato je odporno na UV in vodo. Naklon in višino lahko nastavite glede na specifične potrebe. Prostostoječo tendo lahko odprete in zaprete s pomočjo dolge ročice. Solarne LED svetilke nudijo energijsko varčno osvetlitev ponoči. Močan podstavek je vrtljiv za 360 stopinj, zato zagotavlja maksimalno prilagodljivost. Barva blaga: Krem Barva okvirja: Siva Material: Aluminij s prašnim premazom, 100 % poliestrsko blago s PU oblogo Celotna velikost: 350 x 250 cm (Š x V) Velikost stebra: 300 x 245 cm (Š x V) Potrebno sestavljanje: Da
Den Ročno zložljiva tenda z LED lučkami 350x250 cm krem
Den Ročno zložljiva tenda z LED lučkami 350x250 cm krem
366,90 €
v Shoppster

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka