RED DINGO CAT OVRATNICA ZA MAČKE REFLEKTIVNA FISH MODRA

RED DINGO CAT OVRATNICA ZA MAČKE REFLEKTIVNA FISH MODRA

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN

Red Dingo ovratnice za mačke so narejene iz premium najlonske tkanine, izdelane s posebno tehniko tkanja, ki zmanjšuje obrabo in cefranje tkanine. Ovratnica je tako me... Preberi cel opis

8,19 €
2-5 dni

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Cena z dostavo
12,09 €
Dobavljivost

Preveri Dobavljivo v 2 - 5 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 07:48.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o PasjaHrana.net ponudbi
Ponudba trgovine PasjaHrana.net za izdelek RED DINGO CAT OVRATNICA ZA MAČKE REFLEKTIVNA FISH MODRA. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX02726323
Prijavi napako

Red Dingo ovratnice za mačke so narejene iz premium najlonske tkanine, izdelane s posebno tehniko tkanja, ki zmanjšuje obrabo in cefranje tkanine. Ovratnica je tako mehka, prijetna na otip in za nošenje, a hkrati trpežna in trajna.

Posebnost Red Dingo mačjih ovratnic pa je vsekakor zaponka “Fishbone” v obliki ribice. Ta ni le atraktivna, temveč tudi kakovostna in izjemno varna. Zaponka Fishbone je namreč narejena na tak način, da se ob močnem potegu sama odpre, kar pride prav v primeru, da se mačka z ovratnico kam zatakne.

Vsaka Red dingo ovratnica za mačke ima tudi zvonček v barvi ovratnice. Ta ne služi le kot modni dodatek, ampak poskrbi tudi za varnost divjih živali, saj jih z zvončkljanjem opozori na prisotnost mačke.

Blago z vzorcem ribic, prišito na ovratnico, vsebuje poseben pigment z reflektivnimi mikrodelci, ki močno odsevajo svetlobo tudi pri nizki svetlosti. Tako bo vaša mačka dobro vidna tudi, ko se bo sprehajala v mraku ali ponoči. V dnevni svetlobi so ribice sive barve.

Ovratnico lahko peremo ročno ali v stroju na temperaturi do 40°C.

Barva: modra z vzorcem ribic, reflektivna

Velikost: širina 12mm, dolžina 20-32cm


RED DINGO CAT OVRATNICA ZA MAČKE REFLEKTIVNA FISH MODRA
RED DINGO CAT OVRATNICA ZA MAČKE REFLEKTIVNA FISH MODRA
8,19 €
v PasjaHrana.net

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka