POSCA marker Uni PC-3M (bleščice), set 8/1

POSCA marker Uni PC-3M (bleščice), set 8/1

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
POSCA markerji so vrhunski markerji na vodni osnovi, ki so popolnoma nestrupeni in brez vonja, kar pomeni, da jih lahko uporabljajo tudi otroci, ne da bi skrbeli za njiho... Preberi cel opis
Cena z dostavo
34,16 €
Dobavljivost

Na zalogi

Cena je bila osvežena danes ob 02:28.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Biroteka.si ponudbi
Ponudba trgovine Biroteka.si za izdelek POSCA marker Uni PC-3M (bleščice), set 8/1. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Barva
Vrsta izdelka
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX0270DD6B
Prijavi napako
POSCA markerji so vrhunski markerji na vodni osnovi, ki so popolnoma nestrupeni in brez vonja, kar pomeni, da jih lahko uporabljajo tudi otroci, ne da bi skrbeli za njihovo zdravje. Ti markerji so priljubljeni pri umetnikih, ljubiteljih ročnih obrti in celo čebelarjih, ki jih uporabljajo za označevanje kraljice čebel.

POSCA markerji so na voljo v različnih debelinah konic in različnih velikostih vsebnosti barvil, kar omogoča ustvarjanje od tankih do širših potez. Ti markerji so visoko prekrivni in odporni na bledenje, hkrati pa se jih z lahkoto odstrani z vodo. Zaradi močno-živahnega pigmentnega črnila lahko pišete in barvate po vseh vrstah materialov, tudi povsem črnih podlag.

POSCA markerji so izdelani iz 41% reciklirane plastike, kar je odlično za okolje. Ti markerji so zasnovani tako, da ne prodrejo skozi papir, saj vedno ostanejo na površini zaradi posebne gosto prekrivne strukture črnila. Rok trajanja se začne šele z odprtjem, kar pomeni, da se ne uničijo ali posušijo pred uporabo. Za polno funkcionalnost POSCA markerjev je ključno, da jo pred vsako uporabo zelo dobro pretresemo in da pred prvo uporabo konico pisala nekajkrat pritisnemo ob podlago, da se napolni z barvo.

Če želite ustvarjati brez omejitev, so POSCA markerji prava izbira za vas. Pišite lahko po skicah ali risbah, po blagu ali fotografijah, saj za POSCO meje ne obstajajo. S POSCA markerji se lahko izrazite na načine, ki si jih niste niti predstavljali!

Markerji se odstranijo iz nevpijajočih gladkih površin kot so steklo, krenda tabla, keramika, pvc, kovina, baloni... Odstranite jih z toplo vodo.

Markerji so permanentni na vpijajočih (poroznih) površinah kot so papir, pluta, les in polistiren (stiropor).
POSCA marker Uni PC-3M (bleščice), set 8/1
POSCA marker Uni PC-3M (bleščice), set 8/1
30,50 €
v Biroteka.si

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka