Feline Finest mokra mačja hrana 85 g - Tunina z lignji

Feline Finest mokra mačja hrana 85 g - Tunina z lignji

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Z Feline Finest mokro mačjo hrano v okusnem želeju lahko svojo odraslo mačko razvajate s posebnim priboljškom. Sestava iz posebej visokokakovostnih, 100 % naravnih sestav... Preberi cel opis
1,29 €
2-4 dni

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Cena z dostavo
5,28 €
Dobavljivost

Na zalogi Dobavljivo v 2 - 4 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 15:07.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o zoohit.si ponudbi
Ponudba trgovine zoohit.si za izdelek Feline Finest mokra mačja hrana 85 g - Tunina z lignji. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Vrsta hrane
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX0270AE74
Prijavi napako
Z Feline Finest mokro mačjo hrano v okusnem želeju lahko svojo odraslo mačko razvajate s posebnim priboljškom. Sestava iz posebej visokokakovostnih, 100 % naravnih sestavin ustvarja fin in pristen okus, ki navduši tudi prave gurmane. V ta namen uporabljamo samo najboljše, skrbno izbrane sestavine, ki so skrbno obdelane. Sočni fileji tune izvirajo iz trajnostnega ribolova, so ročno predelani in skrbno kuhani v lastnem soku. Tako so naravna mikrohranila skoraj v celoti ohranjena. Naravno prisoten tavrin je esencialna aminokislina, ki lahko podpira delovanje srca in vida, medtem ko lahko dragocene omega-3 in -6 maščobne kisline prispevajo k normalni koži in lepi dlaki. Seveda niso dodana umetna barvila, arome in konzervansi ali sladkor. Feline Finest mokra mačja hrana 85 g na kratko: Kakovostna mokra hrana za odrasle mačke Primerno kot dopolnilo uravnoteženi prehrani Posebno doživetje okusa: s sočnimi, mehkimi, svežimi koščki tune v okusnem želeju Izbirate lahko med različnimi okusi: za raznolik prigrizek Naravno: skrbno izbrane naravne sestavine Visoka hranilna vrednost: vsebuje pomembna hranila, kot so tavrin in omega maščobne kisline Brez dodanega sladkorja ali umetnih barvil, arom in konzervansov Skrbna priprava: ročno obdelano in kuhano v lastnem soku, skoraj popolno ohranjanje naravnih mikrohranil Trajnostno: z ribami iz trajnostnega ribolova
Feline Finest mokra mačja hrana 85 g - Tunina z lignji
Feline Finest mokra mačja hrana 85 g - Tunina z lignji
1,29 €
v zoohit.si

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka