JOOLZ košara za voziček Hub+ Cocoon - Awesome Anthracite, 900267

JOOLZ košara za voziček Hub+ Cocoon - Awesome Anthracite, 900267

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Ergonomska zasnova novo razvite košare za voziček - Cocoon objeme novorojenčka v udobje. Uporabljate ga lahko od rojstva do 18 mesecev. V prvih 6 mesecih lahko vzmetnico ... Preberi cel opis
149,99 € -7 %
138,90 €
-7 %149,99 €
brezplačna dostava

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Brezplačna dostava
Dobavljivost

Na zalogi

Cena je bila osvežena včeraj ob 22:12.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Shoppster ponudbi
Ponudba trgovine Shoppster za izdelek JOOLZ košara za voziček Hub+ Cocoon - Awesome Anthracite, 900267. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX026FAF2E
Prijavi napako
Ergonomska zasnova novo razvite košare za voziček - Cocoon objeme novorojenčka v udobje. Uporabljate ga lahko od rojstva do 18 mesecev. V prvih 6 mesecih lahko vzmetnico uporabljate v ležečem položaju, tako dojenčku nudi dodatno oporo hrbta. V trenutku, ko se vaš malček lahko usede, se lahko Cocoon uporablja tudi v sedečem položaju. Sprednji del omogoča dotok svežega zraka tako bo vaš dojenček imel vedno primerno temperaturo. Kadar vozička in Cocoona ne potrebujete ga preprosto zložite skupaj z vozičkom. Dimenzije: Višina (mm): 220 širina (mm): 430 Globina (mm): 830
JOOLZ košara za voziček Hub+ Cocoon - Awesome Anthracite, 900267
JOOLZ košara za voziček Hub+ Cocoon - Awesome Anthracite, 900267
138,90 €
v Shoppster

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka