ACTIVISION BLIZZARD tony hawks pro skater 1 and 2 (xbox series x)

ACTIVISION BLIZZARD tony hawks pro skater 1 and 2 (xbox series x)

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Tony Hawk’s™ Pro Skater™ 1 in 2 OPIS: Prvi dve igri iz franšize Tony Hawk ™ Pro Skater ™ - Tony Hawk’s Pro Skater ™ in Tony Hawk’s Pro Skater ™ 2 – se vračata v remastere... Preberi cel opis
39,99 € -6 %
37,50 €
-6 %39,99 €
brezplačna dostava

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Brezplačna dostava
Dobavljivost

Na zalogi

Cena je bila osvežena danes ob 22:12.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Shoppster ponudbi
Ponudba trgovine Shoppster za izdelek ACTIVISION BLIZZARD tony hawks pro skater 1 and 2 (xbox series x). Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Platforma
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX026F5743
Prijavi napako
Tony Hawk’s™ Pro Skater™ 1 in 2 OPIS: Prvi dve igri iz franšize Tony Hawk ™ Pro Skater ™ - Tony Hawk’s Pro Skater ™ in Tony Hawk’s Pro Skater ™ 2 – se vračata v remastered verziji in v enem skupnem osupljivem paketu! Igri so prenovili mojstri remastered verzij - Vicarious Visions. Igri, ki sta zaznamovali generacijo, se vračata z izvirnimi leveli, originalnimi profesionalnimi skejterji, old-school triki, ikoničnimi pesmimi iz izvirne franšize in še več, česar se oboževalci spominjajo iz 90-ih in 2000-ih. Nove pa so dodatne funkcije, HD grafika, novi triki in ikonični način kontrole, ki bodo igralcem nudile izjemno izkušnjo igranja. KLJUCNE FUNKCIJE: • HD na polno! - neverjetna HD grafika v Tony Hawk’s Pro Skater ™ 1 in 2 omogoča igralcu, da v čudovitih živih detajlih odpelje reverte, wall plante, lip trike in manuale v še daljših combojih. • Zvest originalu - Tony Hawk’s Pro Skater ™ 1 in 2 združita izvirne levele, originalne profesionalne skejterje, trike in načine iz prvih dveh iger franšizi v en celosten paket. • Dodatne funkcije - Novi triki, skrivnosti in ostala odkrivanja bodo originalni igri popeljali na naslednjo raven! Tony Hawk’s Pro Skater ™ 1 in 2 ponujata tudi številne možnosti igranja, kot tudi spletni multiplayer. Nove funkcije v remastered verziji vključujejo še več ciljev kot prej in dodante izzive za povečanje užitka igranja. • Številčne prilagoditve - načini Create-A-Park in Create-A-Skater so se vrnili! Dodan je nov urejevalnik, ki omogoča nove načine pri
ACTIVISION BLIZZARD tony hawks pro skater 1 and 2 (xbox series x)
ACTIVISION BLIZZARD tony hawks pro skater 1 and 2 (xbox series x)
37,50 €
v Shoppster

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka