BYINTEK prenosni 3D LED DLP projektor

BYINTEK prenosni 3D LED DLP projektor

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
BYINTEK UFO P19 je prenosni pametni projektor, ki vas bo presunil s svojo funkcionalnostjo in uporabnostjo. Projektor ima napreden operacijski sistem Android, vgrajen spo... Preberi cel opis
299,90 € -3 %
291,90 €
-3 %299,90 €
+ stroški dostave

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Preverite stroške dostave pri trgovcu
Dobavljivost

Na zalogi

Cena je bila osvežena danes ob 02:16.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Shoppster ponudbi
Ponudba trgovine Shoppster za izdelek BYINTEK prenosni 3D LED DLP projektor. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX026EFD39
Prijavi napako
BYINTEK UFO P19 je prenosni pametni projektor, ki vas bo presunil s svojo funkcionalnostjo in uporabnostjo. Projektor ima napreden operacijski sistem Android, vgrajen spomin 2GB RAM + 32GB ROM in kakovostno strojno opremo, ki mu omogoča predvajanje v visoki ločljivosti. Dodatne prednosti projektorja so tudi: MEMC tehnologija, predvajanje 3D vsebin, funkcija brezžičnega deljenja zaslona, visokokakovostni zvočniki in še in še! BYINTEK UFO P19 - Android projektor Projektor kompaktnih dimenzij in modernega izgleda v sebi skriva odlične lastnosti in opremo, ki bo poskrbela za najboljšo uporabniško izkušnjo. Ne verjamete? Prepričajte se sami in pustite, da projektor poskrbi za predvajanje in ogled vaših najljubših vsebin, kjerkoli in kadarkoli! Android operacijski sistem - napredni sistem s hitrim delovanjem. 2GB RAM + 32GB ROM - predvajanje vseh vrst vsebin brez ustavljanja.Izjemna ločljivost - žive barve, odličen kontrast in ostra slika.3D tehnologija - projektor s pomočjo pametnih očal omogoča ogled vsebin v 3D. Deljenje zaslona - protokoli AirPlay, DLNA in Miracast za skupno rabo zaslona ali igranje iger. WiFi povezava - povežite ga z 2,4GHz ali 5GHz brezžičnim omrežjem in prosto brskajte po spletu. Elektronski ZOOM - prilagajanje velikosti slike po vaših željah. Google, Netflix, YouTube - predvajanje preko priljubljenih platform. Pametni 3D projektor Android OS - Najnovejši pametni operacijski sistem Android z odlično zmogljivostjo in prijetno uporabniško izkušnjo vam bo poma
BYINTEK prenosni 3D LED DLP projektor
BYINTEK prenosni 3D LED DLP projektor
291,90 €
v Shoppster

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka