SOLIS opekač kruha sandwich

SOLIS opekač kruha sandwich

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Aparat za sendviče in opekač kruha v enem: Solis Sandwich opekač kruha lahko opeče rezine toasta, pa tudi peciva in celo sendviče. Posebna funkcija za peko sendvičev Nežn... Preberi cel opis

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Preverite stroške dostave pri trgovcu
Dobavljivost

Na zalogi

Cena je bila osvežena včeraj ob 22:41.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Shoppster ponudbi
Ponudba trgovine Shoppster za izdelek SOLIS opekač kruha sandwich. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.

Proizvajalec
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX026E6671
Prijavi napako
Aparat za sendviče in opekač kruha v enem: Solis Sandwich opekač kruha lahko opeče rezine toasta, pa tudi peciva in celo sendviče. Posebna funkcija za peko sendvičev Nežna priprava za peko sendvičev. Sir se stopi, ne da bi zažgal zunanjost kruha. Turbo funkcija Turbo funkcija za običajne rezine kruha. Približno 40% hitreje kot pri običajnem načinu opečenja. Funkcija za pecivo Posebna funkcija za pecivo - aktivni so samo notranji grelni elementi. Funkcija za krušne drobtine Pladenj zbere vse krušne drobtine in se enostavno izprazni. Pladenj se lahko očisti v pomivalnem stroju. Zelo široke reže Zelo široke reže zagotavljajo veliko prostora za sendviče, pecivo, angleške mafine in še več. Toplejše pecivo Vgrajeni grelnik peciva se zlahka zloži za segrevanje peciva, rogljičkov in drugega. Zaprto dno Zaprto dno toasterja preprečuje uhajanje sira v toaster. 7 različnih nivojev Toaster ima 7 različnih stopenj pečenja. Odmrzovanje in pogrevanje Ima funkcijo odmrzovanja in pogrevanja. Samodejni izklop Toaster se samodejno izklopi po približno 5 minutah delovanja. Mehanizem za centriranje Sandwich opekač kruha vsebuje mehanizem za centriranje poskrbi, da je vaš kruh popečen na najboljši možni način. Priloženi sta 2 sendvič objemki Opekaču za sendviče sta priloženi dve objemki za sendviče.Navodila za uporabo Izjava EU o skladnosti
SOLIS opekač kruha sandwich
SOLIS opekač kruha sandwich
129,00 €
v Shoppster

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka