Babolat Evo Court L 6 Siva

Babolat Evo Court L 6 Siva

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
To je samodejni prevod s programsko opremo:Greste udariti nekaj žog ali se odpravljate v telovadnico? Nahrbtnik Evo Court je zasnovan tako, da gre z vami povsod. Ta velik... Preberi cel opis
87,93 €
1-10 dni
Brezplačna dostava
Dobavljivost

Na zalogi Dobavljivo v 1 - 10 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 01:48.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o mimovrste=) ponudbi
Ponudba trgovine mimovrste=) za izdelek Babolat Evo Court L 6 Siva. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Barva
Za šport
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX026E02B7
Prijavi napako
To je samodejni prevod s programsko opremo:Greste udariti nekaj žog ali se odpravljate v telovadnico? Nahrbtnik Evo Court je zasnovan tako, da gre z vami povsod. Ta velika teniška torba, enostavna za uporabo, je preprosta in praktična ter vam bo pomagala organizirati vašo teniško opremo. Je vsestranski z 2 predelkoma, kamor lahko na eni strani shranite in zaščitite do 2 loparja, na drugi pa organizirate vso svojo opremo. Obstaja tudi poseben predal za čevlje. Žepi za dodatke odpirajo enostaven dostop do vaših stvari na igrišču. In ker želimo ponuditi najboljše... To torbo smo naredili še bolj trpežno, saj je njen zunanji del izdelan iz 100-odstotno recikliranega PET (840D in 420D) – robustnejšega, trdnejšega in okolju prijaznejšega materiala. Za nas je ta pristop ključen in je utrjen z "brezbarvno podlogo", ki je prav tako izdelana iz 100 % recikliranega PET-a, da se zmanjša količina vode, potrebne za izdelavo vrečke. PREDNOSTI ZASNOVANO ZA TENIS Ta torba je zasnovana za teniške igralce, ki iščejo nekaj praktičnega. Predal za loparje je ločen, tako da lahko postavite vso opremo in dodatke, ki jih potrebujete, da zablestite na igrišču. VSESTRANSKI V to 25-litrsko torbo zlahka spravite svoje teniške stvari in osebne stvari. To obliko smo izbrali, da omejimo prostor, ki ga zavzamejo loparji, in ustvarimo najboljše ravnovesje med teniško torbo in vsakodnevno torbo za več športov. ROBUSN To vrečko smo zasnovali tako, da ima zunanjost iz 100 % recikliranega PET (840D in 420D) – robustnejši, močnejši in okolju prijaznejši material. 100 % RECIKLIRAN Material izdelan iz 100 % recikliranih izdelkov. BREZBARVNA PODLOGA Brezbarvna podloga je narejena iz 100 % recikliranega poliestra (PET) in brez barvil: varčujemo z vodo, ker podloge vrečke ne barvamo. Bela podloga olajša organiziranje in iskanje, kar potrebujete.
Babolat Evo Court L 6 Siva
Babolat Evo Court L 6 Siva
87,93 €
v mimovrste=)

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka