ZRAY napihljiv sup X-rider Deluxe 10’10”

ZRAY napihljiv sup X-rider Deluxe 10’10”

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
S svojim posebno oblikovanim trupom in debelino 15 cm, je X-Rider Deluxe 10’10) (X2) SUP deska vznemirljiv način preživljanja prostega časa na jezeru, morju ali reki. X2 ... Preberi cel opis
409,00 € -39 %
250,90 €
-39 %409,00 €
brezplačna dostava

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Brezplačna dostava
Dobavljivost

Na zalogi

Cena je bila osvežena danes ob 14:12.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Shoppster ponudbi
Ponudba trgovine Shoppster za izdelek ZRAY napihljiv sup X-rider Deluxe 10’10”. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
SUP oprema
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX026CA18C
Prijavi napako
S svojim posebno oblikovanim trupom in debelino 15 cm, je X-Rider Deluxe 10’10) (X2) SUP deska vznemirljiv način preživljanja prostega časa na jezeru, morju ali reki. X2 reže valove kot topel nož skozi maslo. S svojimi 330 centimetri dolžine, X-Rider Deluxe omogoča lahkotne daljše ekskurzije. Je univerzalna deska za vse aktivnosti. Letošnji model s prenovljenim dizajnom in dodatnimi 5 cm širine ima kar visoko nosilnost, lahko nanj pritrdite dodaten tovor, ali pa s seboj vzamete še kakšnega veslača, pa tudi ljubljenčka. Vsi supi iz linije X-Rider imajo tudi kick-pad), dvignjen zadnji del EVA-podloge, kamor se z zadnjo nogo lahko uprete, če želite desko sunkovito obračati. Supu pripadata en snemljiv sredinski smernik in 3-delno nastavljivo aluminijasto veslo. Na zgornjem delu supa je skozi D-obročke napeljana elastika, ki bo vaš tovor ali prtljago držala pri miru. EVA podloga na sredini deske bo skrbela, da vam ne bo zdrsnilo, ročaj za to, da boste desko brez problema nosili, priložena varnostna vrvica pa za to, da vam ne bo potrebno skrbeti, da vam sup ob padcu odnese. Sup enostavno pospravite v priročen nahrbtnik, kamor bo šla tudi vsa oprema, vključno s priloženo zračno tlačilko. Lastnosti: Model: X2-34086 Prostornina: 293 L Dimenzije (v cm): 330x81x15 Neto teža deske: 8,1 kg Optimalna obremenitev: 105 kg Maksimalna obremenitev: 150 kg Smerniki: 1 sredinski Maksimalni zračni tlak: 15 psi Obseg dobave: nahrbtnik zračna tlačilka 1 sredinski smernik aluminijasto razstavlji
ZRAY napihljiv sup X-rider Deluxe 10’10”
ZRAY napihljiv sup X-rider Deluxe 10’10”
250,90 €
v Shoppster

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka