Tatonka Duffle Roller 105 Wheeled Bag Tango Red

Tatonka Duffle Roller 105 Wheeled Bag Tango Red

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
To je samodejni prevod s programsko opremo:Zložljiva torba na rolo z obdelavo brez PFC: Tatonka Duffle Roller 105 Duffle Roller 105 ponuja dovolj prostora za prtljago dvo... Preberi cel opis
182,00 € -6 %
171,00 €
-6 %182,00 €
brezplačna dostava

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Brezplačna dostava
Dobavljivost

Na zalogi

Cena je bila osvežena danes ob 07:35.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Muziker ponudbi
Ponudba trgovine Muziker za izdelek Tatonka Duffle Roller 105 Wheeled Bag Tango Red. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Barva
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX026B0E8D
Prijavi napako
To je samodejni prevod s programsko opremo:Zložljiva torba na rolo z obdelavo brez PFC: Tatonka Duffle Roller 105 Duffle Roller 105 ponuja dovolj prostora za prtljago dvo- do tritedenskega potovanja, poleg tega pa je eleganten videz in kot posebnost možnost, da ga shranite v svoj žep s pokrovom, ko ni v uporabi. Robusten material T-Travel Tex Melange ima zaključek brez PFC. Voziček ali nahrbtnik? Oboje! Tatonka Duffle Roller 105 lahko nosite tudi kot nahrbtnik, saj sta dve naramnici nahrbtnika shranjeni v ločenem žepu. Zaradi velike odprtine v glavni predal je pakiranje enostavno, drsnika z zadrgo lahko zavarujete pred krajo s ključavnico. Lastnosti Složne naramnice Glavni predal s kompresijskimi trakovi Kompresijski trakovi za pritrditev vsebine v glavnem predalu Trije ročaji Drsnik z zadrgo na zaklepanje Konstrukcija valjev brez okvirja Velika odprtina na zadrgo v glavnem predalu Stranski žep na zadrgo Mrežasti žep z zadrgo v notranjosti Minimalna velikost pakiranja Celotno torbo lahko pospravite v predal na pokrovu T-TRAVEL TEX MELANGE Sestava 59 % poliamid, 41 % poliester Robusten material potovalne torbe s strukturo melanža in tekstilnim otipom ima zaključek brez PFC, vodoodbojen in umazanijo. Blago je na notranji strani prevlečeno s PU. 420 HD NAJLON Sestava 100 % poliamid Klasični najlon 420 den se je v različici ''high density'' (HD) izkazal kot dober, zelo fleksibilen osnovni material. Preja 420 den daje zelo visoko odpornost proti trganju. Material je vodoodporen s trojnim PU premazom.
Tatonka Duffle Roller 105 Wheeled Bag Tango Red
Tatonka Duffle Roller 105 Wheeled Bag Tango Red
171,00 €
v Muziker

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka