CANDY vgradna pečica Idea FIDC X676

CANDY vgradna pečica Idea FIDC X676

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Candy vgradna pečica Idea s prostornino 65 litrov, z načinom pečenja Convection + Fan ter sistemom čiščenja Pyro + Aquactiva, ter ima funkcijo Dodatne vsebine. Narejena j... Preberi cel opis
529,89 € -33 %
352,90 €
-33 %529,89 €
brezplačna dostava

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Brezplačna dostava
Dobavljivost

Na zalogi

Cena je bila osvežena danes ob 03:10.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Shoppster ponudbi
Ponudba trgovine Shoppster za izdelek CANDY vgradna pečica Idea FIDC X676. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Dodatne lastnosti
Energijski razred
A
Prostornina (v l)
65 l
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX026B097A
Prijavi napako
Candy vgradna pečica Idea s prostornino 65 litrov, z načinom pečenja Convection + Fan ter sistemom čiščenja Pyro + Aquactiva, ter ima funkcijo Dodatne vsebine. Narejena je iz nerjavečega jekla, z energetskim razredom A. Idea Candy Idea je kolekcija kuhinjskih aparatov, v kateri se združita vsestranskost in preprostost ter ustvarjata pozitivna čustva. Zasnovana je tako, da se prilega vsakemu slogu in osebnosti, ter ponuja enostavno prilagodljive rešitve, s katerimi bo vaša kuhinja edinstveno vaša. Obsežna ponudba je na voljo v različnih barvah. Hitro očiščena, vsak dan Aquactiva je učinkovit sistem čiščenja z vodno paro, ki hitro odstrani ostanke maščob v pečici. Na dno pečice nalijte 300 ml destilirane vode in jo 30 minut segrevajte pri 90 °C. Ko se pečica ohladi, lahko ostanke obrišete z mokro krpo. Pečica, ki se sama čisti Pečica doseže temperature do 500 ° C, medtem ko vrata zunaj ostanejo hladna: to je super moč pirolitičnih pečic Candy proti najbolj trdovratni umazaniji. Program pirolize uniči ostanke hrane in maščobe: po koncu pirolize pečico preprosto obrišite z vlažno krpo in pečica bo čista in pripravljena za ponovno uporabo. Lastnosti: Razred A Pirolitični sistem čiščenja Aquactiva sistem čiščenja število programov: 9 Tehnične lastnosti: Vrsta pečice (način pečenja): Convection + Fan Način delovanja: Elektrika Integriran sistem čiščenja: Pyro + Aquactiva Uporabna prostornina: 65 l Povezljivost: Dodatne vsebine Aplikacija IoT: hOn Način upravljanja: Mehansko, z digi
CANDY vgradna pečica Idea FIDC X676
CANDY vgradna pečica Idea FIDC X676
352,90 €
v Shoppster

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka