GORENJE sušilni stroj DNE83/GN

(0)
Poglej mnenja
Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Kondenzacijski sušilni stroj s toplotno črpalko GORENJE DNE83/GN
EVROPSKA KAKOVOST
Narejeno v EU
Sušilne stroje Gorenje je zasnovala, razvila...
Preberi cel opis

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Cena z dostavo
606,98 €
Dobavljivost

Na zalogi

Cena je bila osvežena danes ob 22:07.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Harvey Norman ponudbi
Ponudba trgovine Harvey Norman za izdelek GORENJE sušilni stroj DNE83/GN. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.

Proizvajalec
Barva
Dodatne lastnosti
Energijski razred
Globina (cm)
62.5 cm
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX02683923
Prijavi napako
Kondenzacijski sušilni stroj s toplotno črpalko GORENJE DNE83/GN
EVROPSKA KAKOVOST
Narejeno v EU
Sušilne stroje Gorenje je zasnovala, razvila in proizvedla ekipa strokovnjakov v Evropi, ki na trgu postavlja nove tehnološke trende. Vsak aparat je izdelan skrbno, da najbolje ustreza vašim potrebam.
Boben WaveActive
Občutljiva obdelava vseh oblačil
Edinstven vzorec bobna v obliki valov, zmehča vlakna, da je obdelava oblačil izjemno nežna in perilo popolnoma suho, z zelo malo gubami.
Inverter PowerDrive
Močan, a tih motor
Ta tih, a zelo učinkovit motor je zasnovan za dolgo življenjsko dobo vašega sušilnika; z energijo varčujete vsakič, ko sušite perilo.
Razred kondenzacije A
Odpravljene težave čezmerne vlage zaradi sušenja oblačil
Pri vsakem sušilnem ciklu sušilniki WaveActive utekočinijo prepričljivih 90 % vlage iz oblačil, kar zagotavlja popolnoma suho perilo in odpravlja težave s čezmerno vlago v vašem domu. To pomeni, da se v vaš življenjski prostor letno sprosti 55 l vode manj, v primerjavi s sušilniki z razredom učinkovitosti kondenzacije B.
Preprost vmesnik
Trije koraki in ste pripravljeni
Preprost vmesnik z na sredino postavljenim izbirnim gumbom vam omogoča, da začnete sušiti v samo 3 preprostih korakih: vklopite sušilnik, izberite program in pritisnite start! Brez vsakih podmenijev za izbiro dodatnih funkcij in nastavitev, a vseeno imate možnost izbirati nastavitve na velikem vmesniku na dotik, zato ste lahko prepričani, da bodo vaša oblačila posušena tako, kot želite vi.
TwinAir
Učinkovito sušenje tudi največjih kupov perila
Zahvaljujoč patentiranemu dvosmernemu sistemu pihanja zraka bodo tudi največji kosi perila mehki, enakomerno posušeni in manj zmečkani neposredno iz sušilnega stroja.
Načini sušenja
Odlična skladnost z vašimi potrebami
Naša tehnologija poskrbi, da se vsaka vrsta tkanine posuši na najboljši možni način, saj zagotavlja optimalno kombinacijo temperature, vrtenja in časa. Te nastavitve lahko dodatno prilagodite z različnimi načini sušenja, tako da lahko najdete pravo kombinacijo za svoje trenutne potrebe.
AirRefresh
Hitra osvežitev vaših oblačil
Poseben program za osvežitev oblačil po športnih aktivnostih ali po večerji. Svež zrak pomaga odstraniti neprijetne vonjave, vonj po hrani in cigaretah. V 30 minutah so vaša oblačila pripravljena za nošenje in skoraj tako sveža, kot bi bila pravkar oprana.
Toplotna črpalka
Varčnost in nežnost
Sušilniki s toplotno črpalko se ponašajo z visoko energijsko učinkovitostjo, zato omogočajo velike prihranke, poleg tega sušijo nežneje kot običajni sušilni sistemi. Temperatura v sušilniku s toplotno črpalko doseže približno 50 °C, kar omogoča sušenje skorajda vseh oblačil, a preprečuje prekomerno sušenje in krčenje.
Športni program
Športna oblačila pripravljena, da jih oblečete
Občutljiva športna oblačila in druge visokotehnološke tkanine zahtevajo posebno nego. Zato je bil ta program razvit posebej za sušenje kosov, ki jih običajno ne smete sušiti v sušilniku.
Posteljnina
Odlično posušeno brez zvijanja
Če v sušilniku sušite velike rjuhe in drugo veliko posteljnino, lahko v sušilniku nastane velik zvit vozel. Program za posteljnino s skrbno premišljenimi algoritmi in vrtenjem bobna v obe smeri preprečuje zvijanje in zagotavlja odlične rezultate sušenja.
Baby
Posebna skrb za otroška oblačila
Včasih lahko majhna otroška oblačila na koncu programa sušenja ostanejo nekoliko vlažna. Ta poseben program je zasnovan tako, da je tudi čisto zadnji pajac popolnoma suh in celo manj zmečkan.
StartDelay
Posušeno ob pravem času
Nastavite postopek sušenja vnaprej in pustite, da sušilnik deluje, kadar je to najprimernejše, na primer, ko je elektrika cenejša. Oblačila so posušena na predhodno nastavljeno raven in pripravljena za likanje ali shranjevanje v omari.
Toplotna črpalka
Polnitev sušenje : 1 - 8 kg
Inverter PowerDrive motor
Energijskirazred : A+++
Boben WaveActive
Stranske stranice StableTech
Dvosmerno vpihovanje zraka TwinAir
Reverzibilno gibanje bobna
Možnost direktnega odtoka AutoDrain
Personalizirane nastavitve za vse programe
Prednastavitev začetka sušenja: StartDelay
LED prikazovalnik
Dodatno sušenje
Sistem proti mečkanju AntiCrease
Funkcija prezračevanja
Enostavno čiščenje filtra
Signal za polno posodo kondenzata
Digitalni prikazovalnik preostalega časa delovanja
Senzor vlažnosti
Otroška zaščita
Boben iz nerjaveče pločevine

16 programov
Programi : Posteljnina , Volna , Srajce , Športna oblačila , Časovno sušenje , Prezračevanje , Mix suho , Mix suho za likanje , Baby, Hitri 89'', Brisače , Puh
GORENJE sušilni stroj DNE83/GN
GORENJE sušilni stroj DNE83/GN
599,99 €
v Harvey Norman

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Hvala za prijavo. Kmalu lahko pričakuješ prve tedenske e-novice.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka