PCPLUS E-office i7-11700 16gb 1tb nvme ssd windows 11 pro office home bus namizni računalnik

PCPLUS E-office i7-11700 16gb 1tb nvme ssd windows 11 pro office home bus namizni računalnik

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
PCplus e-office namizni računalnik je narejen za domačo in pisarniško rabo. Sestavljen je iz kakovostnih komponent priznanih svetovnih proizvajalcev ter je CE cert... Preberi cel opis
981,97 € -8 %
899,90 €
-8 %981,97 €
brezplačna dostava

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Brezplačna dostava
Cena je bila osvežena danes ob 10:14.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Shoppster ponudbi
Ponudba trgovine Shoppster za izdelek PCPLUS E-office i7-11700 16gb 1tb nvme ssd windows 11 pro office home bus namizni računalnik. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Dodan operacijski sistem
Tip procesorja
Velikost delovnega spomina RAM (v GB)
16
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX0267EA57
Prijavi napako
PCplus e-office namizni računalnik je narejen za domačo in pisarniško rabo. Sestavljen je iz kakovostnih komponent priznanih svetovnih proizvajalcev ter je CE certificiran s strani Slovenskega inštituta za kakovost. Kot dokaz učinkovitega delovanja nižje porabe električne energije nosi tudi mednarodni znak 80 Plus Bronze. Osebni računalnik PCplus e-office z i7-11700 procesorjem je namenjen za zahtevnejšo poslovno pisarniško uporabo ali uporabo doma. Osrednji del je Intel Core i7-11700 procesor. Za gladko sočasno delovanje več programov poskrbi 16 GB kakovostnega DDR4 pomnilnika. Vgrajen je 1 TB SSD za bliskovit zagon sistema in pisarniških programov. Celotni paket zaključuje privlačno, kakovostno in kompaktno ohišje. PCplus računalniki so CE certificirani za slovenski trg, izdelani iz energijsko varčnih komponent, so skladni z najnovejšimi predpisi EU o električni učinkovitosti in ustrezajo drugim obveznim standardom na evropskem trgu. Energetsko kartico z natančnejšimi podatki o porabi energije in drugo dokumentacijo najdete v zavihku Prenosi. Poleg računalnika dobite tudi Office Home Business V paketu dobite licenco za nov ali obstoječi računalnik, v slovenskem jeziku ( MAC v angleščini), namenjena poslovni in domači rabi. Vsebuje Word, Excel, PowerPoint in Outlook. Možnost prenosa licence (max. 1x na 90 dni) na drugo napravo istega uporabnika (licenca je vezana na Live ID). Omogoča namestitev na eni napravi. Lastnosti: Proizvajalec PCPLUS EAN koda 3830082170691 Procesor
PCPLUS E-office i7-11700 16gb 1tb nvme ssd windows 11 pro office home bus namizni računalnik
PCPLUS E-office i7-11700 16gb 1tb nvme ssd windows 11 pro office home bus namizni računalnik
899,90 €
v Shoppster

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka