ROSMARINO cvrtnik na vroč zrak z dvojno košaro Rosmarino Infinity PRO XXL

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Si želiš brez dodatnih loncev in priklapljanja pečice pripraviti slastno kosilo? In to brez nadležnega vonja po cvrtju? Pozabi na pečico in klasično cvrtje ter prihrani č... Preberi cel opis
Vse ponudbe

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Preverite stroške dostave pri trgovcu
Dobavljivost

In stock

Cena je bila osvežena danes ob 07:17.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o eMundia.si ponudbi

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Brezplačna dostava
Dobavljivost

Na zalogi

Cena je bila osvežena danes ob 10:14.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Shoppster ponudbi
Proizvajalec
Namen uporabe
Odstranljiva posoda
da
Prostornina (v l)
8 l
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX026642CC
Prijavi napako
Si želiš brez dodatnih loncev in priklapljanja pečice pripraviti slastno kosilo? In to brez nadležnega vonja po cvrtju? Pozabi na pečico in klasično cvrtje ter prihrani čas in energijo. Cvrtnik na vroč zrak Rosmarino Infinity PRO XXL ti pomaga do hitrih in bolj zdravih obrokov. Cvrtje na vroč zrak ohranja hranilne snovi v jedeh. Speci hrustljav krompirček, perutničke, ribje palčke ali sladice s 85 % manj maščob. Na voljo 8 funkcij, med njimi tudi dehidracija sadja in zelenjave. Kosilo pripravljaj v 2 ločenih košarah, tako da vsaki jedi nastaviš temperaturo in čas peke.Začni cvrteti brez nepotrebnega olja in brez slabe vesti.
Uživaj v hrustljavih ocvrtih dobrotah s kar do 85 % maščobami manj.
XXL velikost za vse lačne družinske člane. Do kosila v manj kot pol ure.
2 ločeni košari za pripravo različnih jedi hkrati.

XXL velikost. Obvezna oprema za vsako družino
Pozabi na neštete lonce in priklapljanje pečice. S cvrtnikom na vroč zrak prihraniš čas in energijo, saj lahko odslej vse pripravljaš v 1 napravi. XXL velikost z 8 litri prostornine bo navdušila vse lačne družinske člane. Izbiraj med 8 različnimi funkcijami in dneve začni zdravo!

Serviraj jedi istočasno. 2 ločeni košari za 2 različne jedi
Cvrtnik ti omogoča, da uskladiš uskladiti čas peke v obeh košarah. Na ta način je različna hrana pripravljena ob istem času. Enostavno le uporabiš funkcijo "Sync finish", vsaki košari pa ločeno nastaviš temperaturo in čas peke.

Začni hrustljavo cvreti brez nepotrebnega olja
Poslovi se od klasičnega cvrtja! Speci hrustljav krompirček, piščančja bedrca ali mafine s kar 85 % manj maščob, vendar s 100 % boljšim okusom. Cvrtje na vroč zrak ohrani hranilne snovi, brez odvečnega olja. 360° peka za najbolj hrustljave rezultate. So obiski prijateljev pri tebi pogosti? Zdaj imaš rešitev, da jim spečeš rogljičke, krompirček ali perutničke, samo v nekaj minutah.

Dodatna funkcija dehidracije sadja in zelenjave
Cvrtnik ima še dodatno prednost. V njem lahko tudi dehidriraš oz. sušiš okusne koščke jabolk, malin, jagod, rdeče pese, manga. Uporabi jih za najboljše zajtrke, »brunche«, sladice ali kot zdrave prigrizke na poti.

Slastno kosilo v manj kot pol ure
Ne čakaj, da se cvrtnik predolgo segreva - sestavine samo položi v košarico, izberi temperaturo in začni kuhati. Obrok zase ali svojo družino lahko pripraviš v 30 minutah ali še manj. Cvrtniku smo priložili še kuharsko knjižico z recepti, da bo tvoje brskanje za idejami še lažje.

Zakaj izbrati:

Za bolj zdravo cvrtje na vroč zrak, s čimer lahko uživaš v manj kalorični hrani. Kar do 85 % manj maščob v primerjavi s klasičnim cvrtjem.
Pozabi na klasično cvrtje in pečico ter prihrani čas in energijo. Brez dodatnih loncev in priklapljanja pečice pripravi slastno kosilo.
V samo 30 minutah ali še manj pripravi kosilo za vso družino. XXL velikost z 8 litri prostornine, torej dovolj velik za vse lačne družinske člane.
2 ločeni košari za dvojno količino ali pripravo različnih jedi hkrati.
Prilagodljiva temperatura do 200 °C in 8 različnih prednastavljenih programov, ki jih izbereš na sodobnem LED zaslonu.
še dodatna prednost? V cvrtniku lahko tudi dehidriraš oz. sušiš sadje in zelenjavo. Tvoji prigrizki bodo tako še bolj raznoliki.
V cvrtniku lahko pripravljaš slane in sladke jedi: od ribjih palčk, sladkega krompirja, perutničk, slanine, pa vse do okusnih mafinov ali rogljičkov.
Neoprijemljiv premaz na košarah za še bolj enostavno peko in čiščenje.
Priložena je tudi knjiga s slastnimi recepti za še dodatne ideje za tvoje kuhanje.Vzdrževanje:
Zunanjo površino naprave očistite z vlažno krpo in obrišite do suhega. Naprave ne potapljajte v vodo ali drugo tekočino. Košarici za cvrtje sta primerni tudi za pranje na zgornji polici pomivalnega stroja.
ROSMARINO cvrtnik na vroč zrak z dvojno košaro Rosmarino Infinity PRO XXL
ROSMARINO cvrtnik na vroč zrak z dvojno košaro Rosmarino Infinity PRO XXL
139,90 €
v eMundia.si

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka