Shokz OpenRun, črne Mobile

Shokz OpenRun, črne Mobile

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Izjemno lahke kostnoprevodne brezžične slušalke zasnovane z izjemnim zvokom, dolgotrajno baterijo in hitrim polnjenjem, ki vas obdržijo ozaveščene in motivirane med vadbo... Preberi cel opis
128,99 €
2-4 dni

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Cena z dostavo
132,98 €
Dobavljivost

Na zalogi Dobavljivo v 2 - 4 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 01:52.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o gamers.si ponudbi
Ponudba trgovine gamers.si za izdelek Shokz OpenRun, črne Mobile. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Dodatne lastnosti
Mikrofon
Povezava Ta podatek nam pove, kako se slušalka poveže z mobilnim telefonom oz. drugo napravo.
Tip
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX0265C973
Prijavi napako
Izjemno lahke kostnoprevodne brezžične slušalke zasnovane z izjemnim zvokom, dolgotrajno baterijo in hitrim polnjenjem, ki vas obdržijo ozaveščene in motivirane med vadbo.Udobje z odprtimi ušesiZasnova z odprtimi ušesi, ki jo poganja tehnologija kostne prevodnosti, omogoča popolno zavedanje okolice in udobno poslušanje.Vodoodporne IP67Zaradi ocene IP67 so popolnoma odporne proti znoju in vodi ter so primerne za intenzivne vadbe in ekstremne vremenske razmere. Opozorilo za zaznavanje vlage zagotavlja tudi varno polnjenje. Ni namenjeno plavanju.Izjemna kakovost zvokaOpenRun slušalke, ki jih poganja patentirana kostna prevodnost 8. generacije, Bluetooth 5.1 in PremiumPitch™ 2.0+, zagotavljajo čist zvok, močno glasnost in bogate nizke tone.Lahko in varno prileganjeSpoznajte svojega novega najljubšega partnerja za trening. Brezžične slušalke, zasnovane za športnike, ostanejo na mestu za celodnevno poslušanje, hkrati pa vas ohranjajo motivirane in dovolijo da se zavedate svoje okolice.Hitro polnjenje z do 8-urno življenjsko dobo baterijeZ do 8-urno življenjsko dobo baterije in enostavnimi ukazi, kot so predvajanje, preskok, premor in pomik nazaj na skladbo, lahko ves dan uživate v glasbi, klicih, zvočnih knjigah in podcastih.OpenRun imajo tudi 10-minutno hitro polnjenje za do 1,5 ure delovanja baterije.
Shokz OpenRun, črne Mobile
Shokz OpenRun, črne Mobile
128,99 €
v gamers.si

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka