GymBeam FIT gotova jed Piščanec na azijski način z rižem 6x420 g

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
FIT gotova jed Piščanec na azijski način z rižem je popoln obrok, primeren za takojšnje uživanje. Ima okus, ki bo navdušil vse ljubitelje azijske kuhinje. Izdelek vsebuje... Preberi cel opis
33,95 € -18 %
27,95 €
1-2 dni
-18 %33,95 €
z dostavo 31,85 €

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Cena z dostavo
31,85 €
Dobavljivost

Na zalogi Dobavljivo v 1 - 2 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 00:58.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Gymbeam.si ponudbi
Ponudba trgovine Gymbeam.si za izdelek GymBeam FIT gotova jed Piščanec na azijski način z rižem 6x420 g. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX02603782
Prijavi napako
FIT gotova jed Piščanec na azijski način z rižem je popoln obrok, primeren za takojšnje uživanje. Ima okus, ki bo navdušil vse ljubitelje azijske kuhinje. Izdelek vsebuje riž, sočne piščančje fileje, kokosovo mleko, zelenjavo, sojino omako in druge okusne sestavine. Vse, kar morate narediti je, da ga segrejete, in voila, okusna poslastica, polna hranilnih snovi, je pripravljena za postrežbo. To vam bo zagotovo prišlo prav na potovanjih ali v dneh, ko preprosto nimate časa za kuhanje.

FIT gotova jed Piščanec na azijski način z rižem - okusen obrok z rižem in sočnimi piščančjimi fileji, primeren za takojšnje uživanje na poti ali v napornih dneh, ko nimate časa za kuhanje

FIT gotova jed Piščanec na azijski način z rižem je okusen polnovreden obrok, poln hranilnih snovi in primeren za takojšnje uživanje. Sestavljen je iz sočnih piščančjih filejev, zaradi česar ima visoko vsebnost beljakovin na obrok. Celoten profil sestavin je izpopolnjen z riževim in kokosovim mlekom, ki zmehčata okus in ustvarita čudovito kremasto omako. Tako boste dobili obrok, ki bo razvajal brbončice vseh ljubiteljev azijske kuhinje. Poleg tega je odličen bonus tudi dejstvo, da je postopek priprave precej preprost in ga lahko opravi skoraj vsakdo. Tudi tisti, ki se s kuhanjem ne ukvarjajo preveč. Vse, kar potrebujete je, da ga segrejete v mikrovalovni pečici, ponvi ali loncu in v hipu boste imeli pripravljeno okusno kosilo ali večerjo.

Ta hranljiv obrok lahko vzamete s seboj na pot, ga uživate v službi ali med pohajkovanjem. Lahko pa je tudi odličen obrok za kampiranje, če imate s seboj nekaj, s čimer ga boste lahko segreli na ognju. Kljub temu vam bo FIT gotova jed Piščanec na azijski način z rižem prišel prav tudi v napornih dneh, ko nimate veliko časa za pripravo kosila ali večerje. Zato si bo zagotovo zaslužil svoje mesto v vaši shrambi in vedno je dobro, da ga imate pri roki kot alternativno rešitev, ki vas bo rešila lakote.

FIT gotova jed Piščanec na azijski način z rižem in njene prednosti

polnovreden obrok, primeren za takojšnje uživanje.
je okusen
profil sestavine, ki vsebuje veliko beljakovin in hranilnih snovi
vsebuje sočne piščančje fileje, riž, kokosovo mleko, zelenjavo, sojino omako in druge sestavine
zagotovo bo raztopil brbončice vseh ljubiteljev azijske kuhinje
enostaven za pripravo
vzemite ga s seboj na potovanja ali ga zapakirajte za izlet
prišel vam bo prav v napornih dneh, ko nimate časa za pripravo kosila ali večerje

Sestavine

Parboiled riž 37,8 %, piščančji fileji 23 % (piščančji fileji, sol), voda, kokosovo mleko (kokosov ekstrakt, voda), rdeča paprika 2,5 %, zelena paprika 2,5 %, repično olje, sojina omaka (soja, gluten), koncentrat jabolčnega soka, nemodificiran koruzni škrob, poper, česen, sol, sušeni paradižniki 0,5 %, gobe 0,2 %, kis iz rdečega vina.

Navodila za pripravo

2 možnosti priprave:

    Preluknjajte ali odprite pokrov in postavite paket v mikrovalovno pečico. Segrevajte pri polni moči 2,5 minute.
    Vsebino paketa prelijte v ponev ali lonec. 10 minut segrevajte.

Tabela hranilnih vrednosti

Hranilne vrednosti 100 g 420 g *RDI na 420 g
Energija 553 kJ / 132kcal 2323 kJ / 554kcal 27.7%
Maščobe 4.1 g 17.2 g 24.6%
od tega nasičene maščobe 1.2 g 5.1 g 25.5%
Ogljikovi hidrati 17 g 71.4 g 27.5%
od tega sladkorji 2.1 g 8.8 g 9.8%
Vlaknine 0.7 g 2.9 g -
Beljakovine 6.9 g 29 g 58%
Sol 0.94 g 3.95 g 65.8%

*Priporočena vrednost dnevnega vnosa za povprečno odraslo osebo (8400 kJ/2000 kcal)

Opozorilo

Hranite zunaj dosega otrok. Shranjujte v suhem prostoru, stran od neposredne sončne svetlobe, na sobni temperaturi. Steriliziran izdelek. Pakiran v zaščitni atmosferi.

Informacije o alergenih: alergeni so v razdelku o sestavinah označeni s krepkim tiskom. Lahko vsebuje sledove rib, arašidov, mleka, oreščkov, zelene in gorčice.

GymBeam FIT gotova jed Piščanec na azijski način z rižem 6x420 g
GymBeam FIT gotova jed Piščanec na azijski način z rižem 6x420 g
27,95 €
v Gymbeam.si

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka