POC Race Shorts Jr

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Kratke hlače Race zagotavljajo dodatno izolacijo za mlajše smučarske tekmovalce med treningi. Kratke hlače so oblikovane tako, da se prilegajo kombinezonu Skin GS JR in z... Preberi cel opis
169,99 €
0-14 dni
Preverite stroške dostave pri trgovcu
Dobavljivost

Na zalogi

Cena je bila osvežena včeraj ob 22:06.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Borashop.eu ponudbi
Ponudba trgovine Borashop.eu za izdelek POC Race Shorts Jr. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.

Proizvajalec
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX025E8812
Prijavi napako
Kratke hlače Race zagotavljajo dodatno izolacijo za mlajše smučarske tekmovalce med treningi. Kratke hlače so oblikovane tako, da se prilegajo kombinezonu Skin GS JR in zagotavljajo dodatnotoploto, ne da bi to vplivalo na svobodo gibanja.Kratke hlače so nepremočljive, vodni stolpec znaša 5000 mm. Izdelani so iz zelo trpežnega materiala, ki preprečuje poškodbe, na primer trakov Velcro na telovniku, in imajo ojačitve vzdolž stegen, kizmanjšati poškodbe zaradi smuči.Kratke hlače so krojene za dirkaški položaj, spredaj so nižje, zadaj pa višje, kar povečuje udobje pri sklanjanju v dirkaškem položaju.Da bi se kratke hlače enostavno oblekle in slekle brez smučarskih čevljev, so opremljene z zadrgami po celotni dolžini.
POC Race Shorts Jr
POC Race Shorts Jr
169,99 €
v Borashop.eu

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka