Otroški stol za hranjenje PegPerego Prima Pappa Follow me Wonder Grey

Otroški stol za hranjenje PegPerego Prima Pappa Follow me Wonder Grey

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN

Otroški stol za hranjenje PegPerego Prima Pappa Follow me Wonder Grey - je večnamenski stolček, ki vam poenostavi življenje in je nekaj posebnega.Vašega dojenčka ... Preberi cel opis

Preverite stroške dostave pri trgovcu
Dobavljivost

Preveri

Cena je bila osvežena včeraj ob 04:25.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o BFC Shop ponudbi
Ponudba trgovine BFC Shop za izdelek Otroški stol za hranjenje PegPerego Prima Pappa Follow me Wonder Grey. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Barva
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX025D0B56
Prijavi napako

Otroški stol za hranjenje PegPerego Prima Pappa Follow me Wonder Grey - je večnamenski stolček, ki vam poenostavi življenje in je nekaj posebnega.Vašega dojenčka spremlja od prvega dne življenja do njegovega 3.leta na 3 načine : kot udoben ležalnik, sproščujoč gugalnik in večnamenski stolček za hranjenje

Vaš otrok lahko v stolčku udobno počiva, sedež se istočasno premika naprej, visoki stol pa se lahko spremeni v prijeten ležalnik. Nastavitev višine stolčka je možna v 7 položajih, medtem ko hrbtno naslonjalo nastavite v 5 položajev. Podstavek za noge je ravno tako nastavljiv in sicer v 3 položajih. Sedež je anatomsko oblikovan s 5-točkovnimi varnostnimi pasovi. Otroški stol za hranjenje PegPerego Prima Pappa Follow me Wonder Grey omogoča preprosto premikanje zahvaljujoč dvema kolesoma s sistemom proti praskam, poleg tega pa ima tudi dvojni odstranljiv pladenj s predelkom za steklo ali steklenico. Omogoča kompaktno zapiranje in stoji samostojno. Prevleka sedeža je iz eko usnja, ki se enostavno čisti. Opremljen s 4 kolesi za enostavno gibanje.

Lastnosti
Majhen stol z veliko sposobnostmi
Prima Pappa Follow me je ultra lahek in majhen stolček za hranjenje, ki ga zahvaljujoč 4 kolesom lahko preprosto premikate po vašem domu. Ne glede na lahkost pa je zelo udoben za otroke in primeren tudi za novorojenčke.

Samo najboljši materiali
Za izdelavo uporabljamo samo najbolj kakovostne materiale, ki zagotavljajo funkcionalnost in dolgo življenjsko dobo vozička. Pri izbiri materiala ne mislimo samo na blago, temveč tudi na zadrge, dodatke in ogrodja.

Sprva ležalnik, nato stolček za hranjenje
Primeren je že za novorojenčka, sprva kot udoben ležalnik, nato kot stolček za hranjenje ali igranje in nato še kot veliki stol za sedenje ob jedilni mizi skupaj z družino.

Visoka kakovost
Izdelki Peg Perego so v svetu znani po svoji izjemni kakovosti in tehnološki dovršenosti. Vsi so ne samo zasnovani, temveč tudi izdelani v Italiji, v podjetju z več kot 65-letno tradicijo. Prima Pappa Follow me je izdelana skladno s pravkar izdanim novim Evropskim varnostnim standardom EN14988:2017.

Dimenzije in teža:

Odprt: L 55xD 75,5xV 104,5 cm.
Zaprt: L 55xP 30xV 95,5 cm. Teža: 7,6 kg

Otroški stol za hranjenje PegPerego Prima Pappa Follow me Wonder Grey
Otroški stol za hranjenje PegPerego Prima Pappa Follow me Wonder Grey
177,66 €
v BFC Shop

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka