PANASONIC Panasonic Multishape ER-CKN2-A301, (20625934)

PANASONIC Panasonic Multishape ER-CKN2-A301, (20625934)

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Multishape ER-CKN2-ž01 komplet

Strižnik za brado/lase/telo
Blade tehnologija
58 dolžin (stopnje po 0,5 mm)
Ni-MH baterija
Polnjenje 1 ura
Uporaba 40...
Preberi cel opis
Preverite stroške dostave pri trgovcu
Dobavljivost

Preveri

Cena je bila osvežena danes ob 02:34.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o BFC Shop ponudbi
Ponudba trgovine BFC Shop za izdelek PANASONIC Panasonic Multishape ER-CKN2-A301, (20625934). Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Dodatni nastavki v kompletu
da
Napajanje
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX02917E75
Prijavi napako
Multishape ER-CKN2-ž01 komplet

Strižnik za brado/lase/telo
Blade tehnologija
58 dolžin (stopnje po 0,5 mm)
Ni-MH baterija
Polnjenje 1 ura
Uporaba 40 min
Mokra/suha uporaba
4 nastavki: 1,5 mm (za telo), 1-10 mm, 11-20 mm, 21-30 mm

Pripravite se na vse – z MULTISHAPE. Razvija se z vašim slogom. Preprosto sestavite svoj komplet tako, da glavni enoti dodate izbrane dodatke, ki jih je mogoče kupiti posebej.

Učinkovito in enakomerno z visoko natančnostjo pristrižite goste brade, lase in dlake po telesu. MULTISHAPE je enostaven za uporabo, se optimalno prilega roki in vam omogoča, da sčasoma spremenite stil po svojih željah.

58 natančnih stopenj prilagajanja dolžine
Zagotovite si želeni videz hitro in natančno. Dolžino striženja lahko nastavite s preprostim krmilnikom z enim od štirih priloženih glavničnih nastavkov - v majhnih intervalih do 58 korakov. Od 1 mm do 30 mm v korakih po 0,5 mm. Dolžino striženja lahko celo skrajšate na 0,5 mm brez uporabe nastavka za glavnik.

Edinstven dizajn rezila
Zmogljiva japonska tehnologija rezil bo vaša z modelom ER-CKN2. Rezila so izdelana iz japonskega nerjavečega jekla in so z nanotehnologijo nabrušena do 45°. Širši razmiki med rezili zajamejo in pristrižejo več dlak hkrati za hitre in učinkovite rezultate.

Enostavno in priročno
Pripravljen, kadar koli ga potrebujete
Ročaj ni zasnovan samo za različne nastavke, ampak je opremljen tudi s polnilno nikelj-metal hibridno baterijo (Ni-MH). Ta baterija omogoča do 40 minut delovanja* po samo eni uri polnjenja.
* Na podlagi suhe uporabe pri temperaturi okolice 20-30 °C z uporabo nastavka ER-CLK2

Zasnovan za trden oprijem
Ročaj glavne enote z baterijo Ni-MH je oblikovan za trden oprijem. Ravna hrbtna stran se popolnoma prilega vaši roki in omogoča enostavno uporabo, ne glede na vrsto nastavka, ki ga uporabljate.

Enostavno vzdrževanje
Se raje urejate ob umivalniku ali imate malo časa in se urejate na poti? Glava in ročaj prirezovalnika sta vodoodporna, tako da lahko prirezujete suho ali z gelom ali peno – tudi pod prho. Zahvaljujoč možnosti mokrega prirezovanja lahko zmanjšate obremenitev kože in dosežete nežno prirezovanje.
To tudi pomeni, da napravo MULTISHAPE enostavno in hitro očistite tako, da jo sperete pod tekočo vodo.

Pripravljen "na pot"
MULTISHAPE je idealen za potovanja, je edina naprava, ki jo je mogoče razširiti z vsemi nastavki, ki jih potrebujete, kamor koli greste. Kompaktna oblika in snemljive glave olajšajo pakiranje.

Manj odpadkov
Trajnost je v središču sistema MULTISHAPE – izberete samo nastavke, ki ustrezajo vašemu stilu. To ustvarja manj odpadkov, ker ne potrebujete nepotrebnih nastavkov. In če spremenite svoj slog, lahko preprosto kupite potrebne razširitve kadar koli v prihodnosti.

Minimalističen dizajn
Glava nastavka se brezhibno zlije z dizajnom ročaja, kar mu daje sodoben in minimalističen občutek. Hkrati je preprosta zasnova idealna za pritrditev vseh sedanjih in prihodnjih glav - medtem ko vam odprta in prilagodljiva uporaba omogoča vsakodnevno uživanje v osebni negi.
PANASONIC Panasonic Multishape ER-CKN2-A301, (20625934)
PANASONIC Panasonic Multishape ER-CKN2-A301, (20625934)
75,07 €
v BFC Shop

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka