Brezžične naglavne slušalke z odstranjevanjem hrupa TECHNICS EAH-A800E-S srebrne

Brezžične naglavne slušalke z odstranjevanjem hrupa TECHNICS EAH-A800E-S srebrne

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN

Dediščina odličnosti Uživajte v vrhunskem zvoku.

Slušalke EAH-A800 z legendarno kakovostjo zvoka znamke Technics se odlikujejo po vrhunski kakovosti zvoku, izjem... Preberi cel opis

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Cena z dostavo
354,98 €
Dobavljivost

Na zalogi

Cena je bila osvežena danes ob 07:15.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Harvey Norman ponudbi
Ponudba trgovine Harvey Norman za izdelek Brezžične naglavne slušalke z odstranjevanjem hrupa TECHNICS EAH-A800E-S srebrne. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Barva
Mikrofon
Povezava Ta podatek nam pove, kako se slušalka poveže z mobilnim telefonom oz. drugo napravo.
Tip
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX025BB3F6
Prijavi napako

Dediščina odličnosti Uživajte v vrhunskem zvoku.

Slušalke EAH-A800 z legendarno kakovostjo zvoka znamke Technics se odlikujejo po vrhunski kakovosti zvoku, izjemnem udobju prileganja glavi in kristalno čistih klicih pri uporabi doma, v službi ali na poti. Privoščite si resnično kakovostno zvočno izkušnjo z udobnimi naglavnimi slušalkami.

Slišali boste vsako podrobnost

Čist zvok, ki vas prevzame z občutkom širokega razpona in globine. Potopite se v brezhiben zvok z razločnimi poudarki in nizkimi toni zvočniške enote velikosti 40 mm s 3-slojno membrano iz PEEK/poliuretana. Brezžični prenos zvoka visoke ločljivosti LDAC™* za vrhunsko kakovost zvoka.
* 96-kHz/24-bitni signal LDAC pri predvajanju prek povezave Bluetooth®.

Govorite razločno

Slušalke EAH-A800 z 8 ločenimi mikrofoni in naprednim odstranjevanjem hrupa vetra razločno prenašajo vaš glas pri vsakem klicu; usmerjanje zvoka s 4 mikrofoni in tehnologija odstranjevanja hrupa izolirata in poudarita govor, hkrati pa odstranjujeta hrup okolice.
*Na delovanje lahko vplivajo različni okoljski pogoji.

Naj vas zvok popolnoma prevzame

Slušalke EAH-A800 z odstranjevanjem hrupa oklice, najboljšim v panogi*, združujejo dvojno hibridno obojesmerno odpravljanje hrupa z analogno in digitalno obdelavo, kar zagotavlja popolno zatopljenost v zvok.
* Dne 31. 10. 2021, na podlagi raziskav družbe Panasonic Corporation z meritvami po smernicah JEITA, ki veljajo za popolnoma brezžične naglavne slušalke z odstranjevanjem hrupa okolice.

Udobno prileganje za sproščeno gibanje

Slušalke so zasnovane za mehko prileganje uhljem z izredno mehkimi ušesnimi blazinicami, ki enakomerno razporedijo pritisk na uhelj in zagotavljajo stabilno prileganje, naglavni trak pa pritisk razporedi tudi po celotni glavi.

Nadzorujte zvok, ki vas obdaja

Prepustni način

Prepustni način bolj celovito zajema govor in druge zvoke iz okolice, zato je bolj naraven in bolj podoben zvoku, ki bi ga slišali, če ne bi nosili slušalk. Zajema zelo širok zvočni razpon, od nizkih do visokih frekvenc.

Način za pozornost

Način za pozornost zaduši neželeni zunanji hrup, da lažje slišite govor. Ta način je idealen, kadar želite slišati obvestila na letališču ipd.

Zvok si prilagodite po meri in slušalke uporabljajte ves dan

Aplikacija Technics Audio Connect*

Nova aplikacija Technics Audio Connect* zagotavlja preprosto seznanjanje, pomaga natančno prilagoditi nastavitve odpravljanja šuma in načina zvoka vašim zahtevam ter vam pomaga pri iskanju slušalk.
*Združljive so s pametnimi telefoni in tabličnimi računalniki s sistemom Android™ 6.0 ali novejšim in podporo za Google Play oziroma napravami iPhone®, iPad® in iPod Touch® s sistemom iOS9.3 ali novejšim.

Dolga življenjska doba baterije, vodilna v panogi*

Z enim polnjenjem lahko slušalke z vklopljenim odstranjevanjem hrupa uporabljate do 50 ur, hitro, 15-minutno polnjenje zadošča za 10 ur predvajanja; senzor nošenja za samodejni izklop; zlahka se zložijo v kompaktno torbico za prenašanje.
* Dne 31. 10. 2021, na podlagi raziskav družbe Panasonic Corporation z meritvami po smernicah AAC (Oh vklopljeno), ki veljajo za naglavne slušalke z odstranjevanjem hrupa okolice.

Priročne funkcije

Seznanitev z več napravami

Seznanitev z več napravami je združljiva z najnovejšo različico tehnologije Bluetooth® (Ver. 5.2
Brezžične naglavne slušalke z odstranjevanjem hrupa TECHNICS EAH-A800E-S srebrne
Brezžične naglavne slušalke z odstranjevanjem hrupa TECHNICS EAH-A800E-S srebrne
349,99 €
v Harvey Norman

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka