Devold Devold Logo Merino Headband

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Topel, volneni, vsestranski naglavni trak z logotipom Devold v zabavnem dizajnu. V tem primeru so se oblikovalci pri podjetju Devold nekoliko opogumili in pripravili mode... Preberi cel opis
Preverite stroške dostave pri trgovcu
Dobavljivost

Na zalogi

Cena je bila osvežena danes ob 03:09.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o sanasport.si ponudbi
Ponudba trgovine sanasport.si za izdelek Devold Devold Logo Merino Headband. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.

Proizvajalec
Vrsta pokrivala
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX025819DB
Prijavi napako
Topel, volneni, vsestranski naglavni trak z logotipom Devold v zabavnem dizajnu. V tem primeru so se oblikovalci pri podjetju Devold nekoliko opogumili in pripravili modelezimskih naglavnih trakov z značilnim logotipom, ki bodo izstopali na smučišču in jih boste zlahka našli v nahrbtniku. Tradicijo ohranja tudiuporabljeni material, 100-odstotna volna merino. Dodaten bonus je podloga iz polikotrena.Polycolon® je funkcionalna pletenina iz polipropilenske preje, izdelane iz meraklonskih vlaken. Odvaja vlago s telesa in ščiti pred temperaturniminihanji.Eleganten naglavni trak iz Norveške samo za vasZaradi tesnega prileganja je naglavni trak na pravem mestu.100-odstotna merino volna za božanje in gretje, podloga iz polikolona® za udoben občutekIzrazite barve v skladu z modnimi trendiKakovost in zanesljivost so za vas že dokazali svetovni odpravarji in raziskovalci, športniki, delavci v planinskih kočah in različne organizacije, kot je gorska služba.Volna se ne topi ali zažge in zagotavlja naravno visoko zaščito pred škodljivimi UV-žarki.Devold ne smrdi, tudi če se v njem večkrat znojite, saj volna preprečuje razvoj bakterij.Termo perilo aktivno uravnava vaše toplotno udobje - pozimi greje, v vročini hladi.Zaradi posebne obdelave je spodnje perilo Devold merino lažje in udobnejše za nošenje kot drugi materiali.Devold vas lahko obleče za vse dejavnosti in v vseh razmerah.100 % naravna merino volna - ohranja toploto tudi, ko je mokraVsi bodo cenili enostavno vzdrževanjePotrdilaBlagovna znamka Devold izpolnjuje stroga merila mednarodnega sistema za testiranje in certificiranje tekstila - Oeko Tex Standard 100. To pomeni, da so vsi izdelki izdelani le izmaterialov, ki niso škodljivi za zdravje.Logotip Woolmark - le z volnenim perilom s to blagovno znamko ste lahko prepričani, da je v vaših rokah prava kakovost! Da lahko oblačilo nosi logotip Woolmark, mora vsebovati lenajboljšo čisto volno, ki izpolnjuje stroga merila kakovosti.Material100-odstotna volnena vlakna merino: Srednja 21,5 mikrona. Podloga iz materiala Polycolon®.Stil in visoka stopnja izolacije za hladne in mrzle dni.
Devold Devold Logo Merino Headband
Devold Devold Logo Merino Headband
36,95 €
v sanasport.si

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka