HISENSE DLED TV 40A4DG

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Briljantno oster pogled

Televizor Hisense A4BG se ponaša z intuitivnim in prilagodljivim uporabniškim vmesnikom VIDAA U za hitrejši dostop do prilju...
Preberi cel opis
224,00 €
1-5 dni
KLUBSKA CENA 224,00 €
brezplačna dostava
Brezplačna dostava
Dobavljivost

Preverite dobavljivost Dobavljivo v 1 - 5 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 07:22.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Priporočam.si ponudbi
Ponudba trgovine Priporočam.si za izdelek HISENSE DLED TV 40A4DG. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Barva
Diagonala zaslona (v cm)
102 cm
Ločljivost
Operacijski sistem
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX0255F3D4
Prijavi napako
Briljantno oster pogled

Televizor Hisense A4BG se ponaša z intuitivnim in prilagodljivim uporabniškim vmesnikom VIDAA U za hitrejši dostop do priljubljenih vsebine iz storitev Netflix, Prime Video in ostalih. Funkcija Natural Color Enhancer povečuje reprodukcijo barv televizorja in tako izboljša sijaj barv ter vašo izkušnjo gledanja. Intelligent Master Pro izboljša delovanje televizorjev Full HD in HD ter poskrbi za bogatejše barve, živahen kontrast in bolj gladko gibanje.

Osupljive barve

Funkcija Natural Colour Enhancer poveča reprodukcijo barv televizorja in tako dvigne vašo izkušnjo gledanja na novo raven. Ne glede na to ali gre za šport, serije ali filme, si jih ogledate v izboljšani, realistični barvni reprodukciji.

Inteligentno optimiziran zvok

Televizor v vaš dom prinaša bogat, čist in močan zvok s funkcijo Dolby Audio. Dialoge in ostale podrobnosti boste slišali popolnoma jasno, hkrati pa lahko tudi optimizirate zvok za svojo vsebino in nastavitve.

Pametni televizor

Edinstveni uporabniški vmesnik VIDAA U lahko prilagodite po svojih željah, da boste lažje in hitreje našli želeno vsebino.
HISENSE DLED TV 40A4DG
HISENSE DLED TV 40A4DG
224,00 €
v Priporočam.si

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka