Thule Subterra 75l

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Prostorna torba na kolesih s široko vhodno odprtino in razdeljenim glavnim prostorom, ki omogoča enostavno pakiranje in organizacijo nujne potovalne opreme.Zaradi velike ... Preberi cel opis
379,90 €
2-3 dni

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Brezplačna dostava
Dobavljivost

Na zalogi Dobavljivo v 2 - 3 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena včeraj ob 20:05.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Svet svetil ponudbi
Ponudba trgovine Svet svetil za izdelek Thule Subterra 75l. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Barva
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX0255BACA
Prijavi napako
Prostorna torba na kolesih s široko vhodno odprtino in razdeljenim glavnim prostorom, ki omogoča enostavno pakiranje in organizacijo nujne potovalne opreme.Zaradi velike notranjosti, razdeljene na dva ločena predala, omogoča enostavno pakiranje.Robustna in trpežna kolesa ter tog profiliran teleskopski ročaj V-Tubing zagotavljajo nemoten in enostaven prevoz.Potovanje olajša zanka, skozi katero je mogoče napeljati pritrdilni trak, ki omogoča pritrditev dodatne prtljage.Zasnova kovčka z vzdržljivo zunanjo konstrukcijo in oblikovanim polikarbonatnim hrbtom absorbira udarce na poti.Vsebina je zanesljivo zaščitena pred vremenskimi vplivi zaradi trdnih, na vodo odpornih materialov.Zunanji trakovi z vrvico ohranjajo vse predmete na mestu med potovanjem.V žepu z zadrgo lahko hitro dostopate do ključev, denarnice in manjših predmetov.Vgrajen žep z imensko tablico poenostavlja identifikacijo prtljage.Barva : črnaMaterial: najlon 800DZunanje mere: 35x40x70 cmProstornina: 75 lTeža: 4 ,1 kg
Thule Subterra 75l
Thule Subterra 75l
379,90 €
v Svet svetil

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka