BOOX e-bralnik/tablični računalnik Nova Air2, bel

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Vsestranski e-bralnik!BOOX Nova Air2 je profesionalni e-bralnik z velikim 7,8-palčnim zaslonom na dotik, ki ga lahko upravljate tudi s prilo... Preberi cel opis
386,40 €
PAKETNA PONUDBA
Proizvajalec
Barva
Model e-bralnika
Teža (g)
235
Velikost zaslona (v ")
7.8 "
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX02557DC9
Prijavi napako
Vsestranski e-bralnik!

BOOX Nova Air2 je profesionalni e-bralnik z velikim 7,8-palčnim zaslonom na dotik, ki ga lahko upravljate tudi s priloženim stylus pisalom. Z zmogljivim procesorjem in 3GB RAM-a zagotavlja tekoče delovanje, 32GB ROM notranjega pomnilnika pa vam bo omogočalo shranjevanje knjig in dokumentov vseh vrst. Nova Air2 temelji na operacijskemu sistemu Android 11, ki omogoča uporabo aplikacij ter dodatno razširi funkcionalnost naprave. Modul Wi-Fi omogoča uporabo interneta, Bluetooth 5.0 pa brezžično povezovanje z zunanjimi napravami.

Predstavitev

Nova Air2 - pišite in berite z največjim veseljem!

Najnovejši e-bralnik BOOX Nova Air2 je popoln spremljevalec, ki vam vedno zagotavlja ravno pravšnjo mero zabave in storilnosti. Izberite popolnoma novo različico praktičnosti in in funkcionalnosti!

E-bralnik nove generacije je zdaj opremljen z naprednejšo opremo, ima priloženo stylus pisalo in je postal še močnejši in hitrejši kot kadarkoli prej.

Nadgrajen osemjedrni procesor Qualcomm

Operacijski sistem Android 11

Nadgrajena izkušnja branja in pisanja

Eleganten in pristen

Eleganten e-bralnik v vaši dlani

Belo ohišje v barvi Ivory White se udobno prilega vaši dlani, kar pomeni, da je e-bralnik Nova Air2 popoln pripomoček za vsakodnevno uporabo, tudi ko ste na poti.

Občutek kot na papirju

7,8-palčni zaslon HD E Ink Carta z ločljivostjo 300 dpi naredi besedilo izjemno ostro in jasno ter ponuja očem prijazno uporabniško izkušnjo, tako pri branju kot pri pisanju.

Zmogljiv in združljiv

Veliko zmogljivosti in moči

Nova Air2 bo postal vaša nova digitalna mobilna knjižnjica, kjer boste lahko prosto odpirali vse vaše dokumente, knjige in zapiske. 3GB RAM-a poskrbi za odlično mero zmogljivosti, medtem ko 32GB ROM prostora zagotavlja neskončno shrambo brez omejitev!

Najboljša združljivost

Vaš novi e-bralnik lahko odpre vse popularne formate elektronskih dokumentov, ki obsegajo vse od formatov PDF, pa do dokumentov in predstavitev, vključno z standardnimi formati e-knjig, kot so EPUB, MOBI in DJVU. Odprite vse datoteke na eni napravi!

Delajte zapiske na dokumentih in knjigah

Naj vam navdih ne uide. Vgrajena napredna aplikacija NeoReader vam omogoča pisanje, risanje ali preprosto označevanje vaše najljubše vsebine neposredno na vaših dokumentih brez težav.

Rišite po dokumentu, označite besedilo, zapišite svoj komentar ali poudarite besede – izbira je vaša!

Raje poslušate knjige kakor jih berete?

Enostavno! Uporabite vgrajene zvočnike ali povežite svoje brezžične slušalke preko Bluetooth povezave za enostavno poslušanje zvočnih knjig.

Poslušate lahko tudi knjige z uporabo storitve TTS (pretvorba besedila v govor), ki omogoča prevod knjige v zvok.

Pamet in naprednost

Android 11.0 operacijski sistem - popolnoma pameten bralnik omogoča namestitev aplikacij in dodatne funkcije, kakor na drugih pametnih napravah.

Dvopasovni WiFi - brezskrbno povezovanje z omrežji in priročno brskanje po spletu, uporaba aplikacij in še več.

Bluetooth 5.0 povezava - hitra in priročna brezžična povezava omogoča povezovanje z drugimi pametnimi napravami (telefoni, računalniki, slušalke, tipkovnice…)

Vgrajena polnilna baterija - velika kapaciteta 2000mAh zagotavlja delovanje več tednov brez polnjenja.

Aplikacije in storilnost na dosegu roke!

Enostavno deljenje zapiskov, e-knjig in dokumentov

Z aplikacijo BooxDrop prenos in sinhronizacija med vašimi napravami ne bi mogla biti lažja. Dostopajte do svoje zbirke in beležk hitro in enostavno, ter si jih oglejte brez naprezanja oči.

• Obsežna knjižnica aplikacij

Dostop do neomejenih aplikacij, ki presegajo vašo domišljijo, s Trgovino Google Play! Vaše najljubše bralne platforme in aplikacije so oddaljene le en dotik stran.

Dodatne prednosti Nova Air2

Magnetno pisalo Pen Plus - priloženo pisalo lahko pritrdite ob strani in s 4096 stopnjami občutljivosti na pritisk poskrbite za prefinjeno izkušnjo pisanja kot na papir.

Prepoznavanje rokopisa - razume in pretvori vaše zapise z natančnim postopkom prepoznavanja.

Orodja za zapisovanje - vgrajena aplikacija Notes je neverjetno preprosta za sprostitev vaše ustvarjalnosti.

Dvobarvne sprednje luči - berite ponoči ali v slabih svetlobnih pogojih z nastavljivo osvetlitvijo.

Stalna podpora za programsko opremo - poleg najbolj izpopolnjenih funkcij v vdelani programski opremi bo izdanih še več razburljivih funkcij za izboljšanje vaše uporabniške izkušnje.

Vsebina pakiranja

e-bralnik BOOX Nova Air2

magnetno stylus pisalo BOOX Pen Plus

USB Type-C kabel

navodila za uporabo
BOOX e-bralnik/tablični računalnik Nova Air2, bel
BOOX e-bralnik/tablični računalnik Nova Air2, bel
od 386,40 €
v 1 trgovini

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka