Element Tipkovnica ELEMENT ERGO S brezžična + Bluetooth/osvetljena/nizkoprofilna/ponovno polnl

Element Tipkovnica ELEMENT ERGO S brezžična + Bluetooth/osvetljena/nizkoprofilna/ponovno polnl

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
ELEMENT ERGO S je napredna nizkoprofilna tipkovnica s t.i. škarjastim mehanizmom tipk, ki omogoča celodnevno udobno tipkanje z vrhunsko odzivnostjo in občutkom ob vsakem ... Preberi cel opis
59,99 € -10 %
53,90 €
-10 %59,99 €
brezplačna dostava

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Brezplačna dostava
Dobavljivost

Na zalogi

Cena je bila osvežena včeraj ob 18:52.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Shoppster ponudbi
Ponudba trgovine Shoppster za izdelek Element Tipkovnica ELEMENT ERGO S brezžična + Bluetooth/osvetljena/nizkoprofilna/ponovno polnl. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Dodatne lastnosti
Numerične tipke
Osvetlitev
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX02555A7F
Prijavi napako
ELEMENT ERGO S je napredna nizkoprofilna tipkovnica s t.i. škarjastim mehanizmom tipk, ki omogoča celodnevno udobno tipkanje z vrhunsko odzivnostjo in občutkom ob vsakem pritisku tipke, hkrati pa je tipkanje izredno tiho in nemoteče za okolico. Priložen magnetni naslon za zapestja bo nudil dodatno oporo in udobje. Enostavno povezovanje z vašimi napravim zagotavlja sistem trojne povezljivosti: brezžična povezava Bluetooth povezava žična povezava (USB Type-C) ERGO S ima vgrajen sistem za osvetljenost tipk (2 nivoja), kar pride v pomoč lažjemu tipkanju, predvsem pa poskrbi za manjši napor vašim očem v večernih urah ali pa v okoljih, kjer je manj svetlobe. Tipkovnica ERGO S ima vgrajeno ponovno polnljivo baterijo, ki jo je mogoče polniti preko sodobnega USB Type-C vmesnika. Baterija omogoča 3-4 mesece vsakodnevne uporabe z eno polnitvijo (odvisno od uporabe / ob izklopljeni osvetlitvi). Za ohranitev dodatne življenjske dobe baterije pa bosta poskrbela inteligentna funkcija samodejnega mirovanja in stikalo za vklop/izklop. Lastnosti: tipkovnica polne velikosti tip povezave: žična ali brezžična osvetljene tipke (možnost vklopa ali izklopa osvetlitve) t.i. nizkoprofilne tipke s škarjastim mehanizmom multimedijske tipke vgrajena ponovno polnljiva baterija (750 mAh, čas polnjenja predvidoma 2 ure) inteligentna funkcija samodejnega mirovanja (vklopi se po 30min nedelovanja) dimenzije: 419,69x220,11x19,71 mm teža: 485g barva: črna Tipkovnica SLO tipkovnica Blagovna znamka ELEMENT Z
Element Tipkovnica ELEMENT ERGO S brezžična + Bluetooth/osvetljena/nizkoprofilna/ponovno polnl
Element Tipkovnica ELEMENT ERGO S brezžična + Bluetooth/osvetljena/nizkoprofilna/ponovno polnl
53,90 €
v Shoppster

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka