CANDY kondenzacijski sušilni stroj CSOE C8DG-S

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Candy sušilni stroj CSOE C9DG-S z zmogljivostjo sušenja 9 kg se uvršča v B energijski razred z glasnostjo do 69 dB. Za sušenje ima na voljo 14... Preberi cel opis
449,90 € -21 %
354,90 €
-21 %449,90 €
brezplačna dostava

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Brezplačna dostava
Dobavljivost

Na zalogi

Cena je bila osvežena danes ob 12:32.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Shoppster ponudbi
Ponudba trgovine Shoppster za izdelek CANDY kondenzacijski sušilni stroj CSOE C8DG-S. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Energijski razred
B
Maksimalna teža (v kg)
Tip stroja
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX025149B0
Prijavi napako
Candy sušilni stroj CSOE C9DG-S z zmogljivostjo sušenja 9 kg se uvršča v B energijski razred z glasnostjo do 69 dB. Za sušenje ima na voljo 14 različnih programov, nastavite pa lahko tudi stopnjo sušenja. Poleg klasičnega upravljanja ima stroj na voljo tudi možnost dodatnega upravljanja s pametnim telefonom preko WIFI ali Bluetooth povezave. Sušilni stroj ima posodo za zbiranje vode nameščeno spodaj.

Smart Pro
Sušilni stroj Candy Smart Pro je pametna izbira za prihranek časa. Vsestranski, hiter in zanesljiv sušilec Candy Smart Pro vam ponuja popolno izbiro hitrih programov, ki perilo posušijo v manj kot 90 minutah.

Manj napora za polnjenje in praznjenje stroja
Candy rešitev sedaj zagotavlja maksimalno udobje z minimalnim naporom pri sušenju perila: sušilni stroj z višjimi vrati. Poslovite se od bolečin v hrbtu, ko polnite in praznite stroj, saj so vrata stroja sedaj za 3,5 cm višja kot pri standardnih modelih.

Brez skrbi za volnena oblačila
Preprosto izberite program Volna, ki ga je odobril Woolmark, in volnene in občutljive tkanine sedaj lahko v stroju sušite brez tveganja, da bi se poškodovale. Prilagojeno vrtenje bobna in nadzor temperature ščitita tudi najobčutljivejše tkanine, ki ohranijo svojo naravno mehkobo.

Svet povezanih funkcij
Aplikacija simply-Fi App vam preko omrežja Wi-Fi ponuja široko paleto pametnih funkcij, kot so daljinsko upravljanje, nasveti za sušenje in pregledi stroja.

Udobno in priročno
EasyCase je enostavno odstranljiva kondenzacijska posoda na vratih sušilnega stroja. Ergonomska oblika, praktičen ročaj in preprosto praznjenje omogočajo, da ponovno uporabite vso s sušenjem zbrano vodo, na primer za likanje ali zalivanje rastlin.

Aplikacija hOn: najpametnejša izkušnja sušenja perila
Z aplikacijo Candy hOn uporaba sušilnega stroja še nikoli ni bila tako preprosta in pametna! Odprite aplikacijo in uživajte v široki paleti programov, funkcij, nasvetov in statistike uporabe. Poleg tega lahko aparat upravljate na daljavo, kjer koli že ste, preko pametnega telefona ali pametnih zvočnikov, kot sta Google Home in Amazon Alexa.

Maksimalna prilagodljivost
S funkcijo zakasnitve vklopa lahko začetek sušenja zamaknete za največ 24 ur. Vklop zamaknite v nočne ure, da prihranite pri stroških energije, ali katerikoli čas, ki vam najbolj ustreza.

Z dotikom prsta do najljubšega programa
Zakaj bi vsakokrat razmišljali kateri je vaš najljubši program? S funkcijo NEW FAVOURITE si ga lahko shranite in nato takoj uporabite pri naslednjem pranju.

Popolna izbira hitrih programov
Candy ponuja široko izbiro hitrih programov, od 30 do 90 minut, primernih za vsakodnevno sušenje. Vsestranski, hiter in zanesljiv, ta sušilni stroj je najboljša rešitev, kako najbolje porabiti čas in denar.

Primeren za vse vrste perila
Preko aplikacije Candy simply-Fi lahko z uporabo tehnologije Smart Touch izbirate med več kot 20 posebnimi programi sušenja, za vse vrste tkanin, tudi najbolj občutljivih.

Manj zmečkano perilo
Za likanje potrebujete pol manj časa. Pametni senzor funkcije Super Easy Iron zazna pravo raven vlage v perilu, zaradi izmeničnega gibanja bobna pa je perilo manj zmečkano.

Prihranite energijo in denar
Candy skrbi za okolje in vašo denarnico. Sedaj lahko v sušilnem stroju posušite tudi manjše količine perila, saj je Candy poskrbel, da z novim sistemom prihranite do 70 % pri času in energiji. Posebni senzorji za zaznavanje teže perila Kilo Detector in senzorji za stopnjo vlažnosti avtomatsko prilagodijo cikel in ga zaključijo ob želeni suhosti. Tako lahko posušite od 1 kg do maksimalne možne količine brez potrate energije in časa.

Funkcija Snap&Dry
Pranje in sušenje perila je s funkcijo Snap&Dry še pametnejše! Na koncu pranja preprosto fotografirajte svoja mokra oblačila v bobnu in ugotovite, kateri je najboljši in najhitrejši program sušenja. Tako lahko prihranite čas in denar.

Stroj vam sam predlaga izbiro programa sušenja
Sušenje še nikoli ni bilo lažje! V aplikacijo vnesete podatke o vrsti tkanin in želeni stopnji suhosti in stroj vam bo predlagal idealen program. Druga možnost pa je uporaba funkcije Syncro, s katero vam aplikacija sporoči, kateri je najboljši program sušenja za perilo, in nastavi pravilno trajanje sušenja glede na težo perila in takrat končan cikel pranja. Te pametne funkcije vam omogočajo, da svojo napravo upravljate na najpreprostejši način, hkrati pa prihranite porabo energije, čas in trud.

Programi
Idealna rešitev za vse potrebe! Odprite aplikacijo Candy hOn in izbirajte med več kot 40 programi, ki vam omogočajo, da hitro posušite svoja oblačila do najboljše stopnje. Prav tako si lahko svojo rutino nege perila organizirate tako, da shranite najpogosteje uporabljene programe in si nastavite opomnike o koncu sušenja.

Statistika uporabe in vzdrževanje
Kako nadzorovati porabo? Preprosto odprite aplikacijo hOn in spremljajte statistiko in poročila o porabi v realnem času, da izboljšate svoje navade uporabe stroja. Da bi podaljšali življenjsko dobo aparata in zagotovili odlično delovanje v prihodnjih letih, vam aplikacija pošilja tudi pametne opomnike o vseh potrebnih vzdrževalnih dejavnostih.
CANDY kondenzacijski sušilni stroj CSOE C8DG-S
CANDY kondenzacijski sušilni stroj CSOE C8DG-S
354,90 €
v Shoppster

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka