Sena 50R Sound by Harman Kardon

Sena 50R Sound by Harman Kardon

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
To je samodejni prevod s programsko opremo: NASTAVITEV NOVEGA STANDARDA Čas je za povsem novo izkušnjo povezane vožnje. Domofon Sena 50S Mesh 2.0 prinaša pomemben naprede... Preberi cel opis
359,00 € -3 %
350,00 €
-3 %359,00 €
brezplačna dostava

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Brezplačna dostava
Dobavljivost

Na zalogi

Cena je bila osvežena danes ob 10:29.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Muziker ponudbi
Ponudba trgovine Muziker za izdelek Sena 50R Sound by Harman Kardon. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Vrsta opreme
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX0250520F
Prijavi napako
To je samodejni prevod s programsko opremo: NASTAVITEV NOVEGA STANDARDA Čas je za povsem novo izkušnjo povezane vožnje. Domofon Sena 50S Mesh 2.0 prinaša pomemben napredek v moto komunikaciji. Z izjemnim komunikacijskim omrežjem in natančno nastavljenimi zvočniki visoke ločljivosti 50S nadaljuje cilj ohranjanja povezav med kolesarji na njihovi poti. - Mesh 2.0: zanesljiva zanesljivost - Preprostost z enim klikom za povezavo - Mesh Intercom ™ ima vrhunsko kakovost zvoka - Večkanalni protokol v Open Mesh omogoča uporabnikom preklop med 9 komunikacijskimi kanali - Bluetooth® 5 omogočen - Sena novo merilo za HD zvočnike - priročnost dostopa do digitalnega asistenta z glasovnim aktiviranjem ("Hey Google" / "Hey Siri") - 30% hitrejše hitro polnjenje - Vključen kabel WiFi, ki samodejno polni IN namesti posodobitve vdelane programske opreme - Eleganten, rokavicam prijazen vmesnik s tremi gumbi - Glasovni ukazi so prepoznani v 8 jezikih - Stres preizkusilo in dokazalo več kot 100 svetovnih ADV kolesarjev med Int. GS Trophy 2020
Sena 50R Sound by Harman Kardon
Sena 50R Sound by Harman Kardon
350,00 €
v Muziker

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka